Targul National Imobiliar – 26-29 aprilie 2007 – World Trade Center Bucuresti

Locul desfasurarii: World Trade Center

Organizator: BDOBC Business Center

Targul National Imobiliar – 26-29 aprilie 2007 – World Trade Center Bucuresti

Targul National Imobiliar – 26-29 aprilie 2007 – World Trade Center Bucuresti

Remarcat ca fiind evenimentul expozitional ce reprezinta piata de profil din Romania, Targul National Imobiliar isi propune sa defineasca in continuare segmentul imobiliar si sa contribuie la dezvoltarea acestuia.

Pentru aceasta primavara si-au anuntat prezenta peste 45 de firme si companii direct implicate in segmentul imobiliar. Cateva dintre companiile expozante sunt: Eurisko, Real Time, Anchor Grup, PYF Imobiliare, City Line Consulting, Regatta, Domus Stil, Zoltim si Ibiza Group. Din randul finantatorilor vor fi prezente: Banca Romaneasca, BCR, Raiffeisen Banca pentru Locuinte si Finans Bank.

In acest moment, Targul National Imobiliar reuneste cea ma completa oferta imobiliara si financiara. Vor fi expuse spre vanzare peste 15000 de apartamente, 2500 de vile, peste 500 case de vacanta, terenuri si suprafete pentru spatii de birouri.

Pentru a facilita intalnirea cererii cu oferta segmentului imobiliar, la cererea si impreuna cu partenerii evenimentului, am dezvoltat un plan de mediatizare amplu, care va face cunoscut publicului larg faptul ca intre 26 – 29 Aprilie, ora exacta in industria imobiliara se da de la World Trade Center Bucuresti, locul in care se desfasoara Targul National Imobiliar – editia a treia.

Cu noutati si surprize placute, atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori, echipa BDOBC spera ca Targul National Imobiliar sa continue sa fie Km 0 al oricarei afaceri imobiliare se succes.

Informatii suplimentare si detalii complete puteti afla accesand adresa de internet: www.targimobiliar.roORGANIZATOR :

BDOBC Business Center


aAna NEDEA
PR Manager
BDOBC Business Center
Telefon ..... 021 310.60.95
Fax ........... 021 310.64.68
Mobil ......... 0723.685.935
Mail: ana@bdobc.ro
Web: www.bdobc.ro

Despre BDOBC BUSINESS CENTER

SEMA PARC

Sema Parc este primul parc de afaceri integrat din zona centrala a Bucurestiului.
Pe o platforma de 42 de hectare, dintre care peste 14 hectare fiind rezervate pentru un spatiu verde, unic ca ambient vor fi dezvoltate cele 3 zone majore ale Sema Parc:

Zona de business alcatuita din cladiri de birouri ce corespund celor mai inalte standarde (363.950mp spatii de birouri si peste 9.550 locuri de parcare)
Zona comerciala, se intinde pe aproximativ 172,000mp si va include un mall, un hypermarket, restaurante, cafenele elegante si spatii de retail; aceasta va cuprinde de asemenea un hotel de 4 stele cu 20 de etaje, construit pe o suprafata de aproximativ 20,000mp, ce va oferi numeroase sali de conferinta pentru zona de business.
Zona rezidentiala cu peste 1200 apartamente si servicii aditionale precum: centru medical, gradinita, locuri de joaca pentru copii, centre de intretinere etc), toate amplasate intr-un mediu linistit, in cadrul unei incantatoare gradini.
Garantia mentinerii unui standard superior de calitate si oferirea unei largi varietati de servicii pentru oamenii de afaceri ce vor locui aici, fac din Sema Parc un proiect total diferit si net superior fata de tot ceea ce s-a dezvoltat pana acum in Bucuresti.

Participare: Intrare libera