Beer Station Lipscani -Deschidem cel mai mare pub de bere artizanala din Bucuresti

BUCURESTI - 13 decembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Te-ai saturat de gusturile ce ti le ofera berea de pe rafturile supermarket-urilor?
Daca da, te anuntam ca deschidem cel mai mare pub cu bere artizanala din Bucuresti.

Beer Station Lipscani

Beer Station Lipscani

In inima Capitalei, pe istorica strada Lipscani, dam nastere unei povesti pe care o poti impartasi cu prietenii: Beer Station Lipscani .

Este o destinatie de neratat pentru cunoscatorii si iubitorii de bere, care se distinge printr-o varietate uriasa de  beri artizanale:

* 16 drafturi de bere artizanala

* 300 de etichete de beri speciale la doza si sticla ce cuprinde cea mai buna selectie din  Romania dar si o gama diversificata din tari precum Scotia, Irlanda, Spania, Belgia, Germania si alte tari Europene precum si exclusivitati de peste ocean.

Pub-ul nostru este o alternativa deosebita la berile comerciale obisnuite, de care te poti bucura alaturi de prieteni, intr-un cadru memorabil.

Fiecare bere este aleasa cu grija, in asa fel incat orice ai degusta, sa iti mai doresti inca una si inca una.

Bere buna, insotita de mancare delicioasa

Pe langa berea artizanala, care este vedeta localului, iti oferim si si un meniu culinar cu preparate delicioase. Iti poti astampara foamea cu pizza si sandwich-uri panini sau poti crea o adevarata poveste de iubire intre berile maturate si pieptul de rata sau cotletul de berbecut gatite perfect.

Cand deschidem?

Trenul berilor bune se va opri in gara Beer Station pe Lipscani in data de 15 Decembrie 2023 incepand cu ora 19:00 si va raman acolo pentru o perioada lunga de timp.

Pentru a ne gasi rapid, poti trece pe GPS str. Bacani nr. 1 – colt cu Lipscani.

Pentru a rezerva o masa, ne poti suna:  0771.525.893.

Pentru a te simti bine, trebuie doar sa ne treci pragul.

Te asteptam!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/beer-station-lipscani/beer-station-lipscani-deschidem-cel-mai-mare-pub-de-bere-artizanala-din-bucuresti