Concert Jaya the Cat la Bucuresti * Atelierul de productie

BUCURESTI - 18 septembrie 2012

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sâmbătă, 6 octombrie 2012, ora 22:00, trupa olandezo-americană Jaya the Cat revine dupa doi ani în concert la Bucureşti. Concertul face parte din turneul de promovare al celui de al 4-lea album al trupei THE NEW INTERNATIONAL SOUND OF HEDONISM și va avea loc la Atelierul de Productie , Splaiul Unirii 160.

Concert Jaya the Cat la Bucuresti  * Atelierul de productie

Concertul face parte din turneul de promovare al celui de al 4-lea album al trupei THE NEW INTERNATIONAL SOUND OF HEDONISM și va avea loc la Atelierul de Productie, Splaiul Unirii 160. 

Jaya The Cat a petrecut o bună parte din anii 2011 și 2012 scriind și înregistrand în camere de hotel și in culise prin întreaga Europă, pentru a crea un album, care se anunta a fi cel mai bun până î

 

n prezent. Ramanand fideli sunetului lor, Jaya The Cat este un amestec original de reggae, ska și punk-rock, cu doze de dub și beat-uri dance hal.

Cu clasicele “Here Come The Drums”, “Unconditional Love” și “Fake Carreras” ofera fanilor hardcore energia la care se așteapta, iar cu piese precum Bos en Lommerweg” și “Thank You” arată o abordare mai matură și mai aproapiata genului pop. Pentru “Put A Boombox On My Grave”, Jaya The Cat a colaborat cu Jonny "Itch" Fox din fosta trupa The King Blues din Marea Britanie, pentru piesa calypso-reggae “Late Night Sonic Insurrection” il aduc pe talentatul artist de Ska-Reggae-Soul Adam Parsons din Captain Accident and The

Disasters, iar pentru secțiunile de corn apeleaza la membrii trupei olandeze de jazz The New Cool Collective.

 

Originari din Boston, iar în prezent cu sediul în Amsterdam, Olanda, Jaya The Cat continua să crească muzical si sa lucreze intensiv la construirea reputației lor, fiind una dintre trupele de top in spatiul muzical european, cu sute de concerte pentru un public din ce in ce mai numeros, si cu fiecare concert transformat intr-o veritabila petrecere on-stage.

Deși preferă să sustina concerte doar ca headlineri, Jaya The Cat au impartit scena cu trupe precum Sublime, Beatsteaks și Less Than Jake- și au participat la numeroase festivaluri, precum The VANS Warped Tour, Lowlands, Rebellion, Pukkelpop, Ruhrpott Rodeo, Spirit Festival.

 

 

Cel de al 4-lea album al trupei Jaya The Cat, THE NEW INTERNATIONAL SOUND OF HEDONISM continuă povestea inceputa de albumul anterior MORE LATE NIGHT TRANSMISSIONS – oferindu-ne un nou capitol de ascultat, de dansat și de indragostit .

 

JAYA THE CAT inseamna:

Geoff Lagadec – Vocal, chitara

David "The Germ" Germain (ex- SHADOWS FALL) - tobe, percutie, Vocal

Jordi Newcastle (ex- WEALTHY BEGGAR) – chitara, Vocal

Jan Jaap “Jay” Onverwagt (ex- GREEN LIZARD) – Bass, Vocal

Johan Van 't Zand (ex- MARK FOGGO) - clape

 

De incalzire si after se va ocupa Lady Raizah ( Dharma Creative ).

http://www.dharmacreative.ro/ https://www.facebook.com/pages/Lady-Raizah/371534052130

 

Biletele se pot procura prin intermediul retelei Myticket sau direct la marketing@rockevents.ro la pretul de 25 Ron la presale, sau la 35 Ron in seara evenimentului, la intrare

.

Ca și in 2010, Geoff și gasca ne-au avertizat ca vor ramane in club sa petreaca pana dimineata alaturi de noi!

 

Un eveniment organizat de Rock Events cu sprijinul Atelierul de productie.

 

Parteneri media:

1Music Channel, Radio Guerilla, Tilllate.com, Feeder.ro, Orasulm.eu, Metropotam.ro, BestMusic.ro, HotNews.ro, Beatfactor.ro, Nights.ro, Anyplace.ro, Sofresh.ro, HipMag.ro, Port.ro, iConcert.ro, Metalhead, Neaparat.ro, HypeStreet.ro, Info Music.ro, Maximumrock.ro, InOras.ro, Urban.ro, BroNews, Uzr.ro, Urbanthings.ro, Let’s rock.ro, Bestial.ro, No3, Vinsieu, etc.

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

Pentru acreditari de presa, parteneriate si alte informatii:

marketing@rockevents.ro

WWW.JAYATHECAT.COM | WWW.FACEBOOK.COM/

JAYATHECAT | WWW.TWITTER.COM/JAYATHECAT

WWW.ROCKEVENTS.RO

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bier-palast/concert-jaya-the-cat-la-bucuresti-atelierul-de-productie