BRAT - partener in programul "Cresterea sustenabilitatii presei locale independente"

BUCURESTI - 30 aprilie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Biroul Roman de Audit al Tirajelor oferă cifrele de difuzare şi datele de audienţă publicaţiilor selectate în cadrul programului "Cresterea sustenabilitatii presei locale independente", în conformitate cu standardele şi procedurile adoptate de membrii asociaţiei. Stabilirea criteriilor de selecţie a publicaţiilor şi selecţia acestora au fost realizate de titularul proiectului – Freedom House Romania.

Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) este o asociaţie de persoane juridice, fără caracter politic, constituită în scopul verificării independente şi obiective a cifrelor de difuzare a diverselor produse media în funcţie de criterii convenţionale, standardizate la nivel naţional, stabilite de membrii asociaţiei.

BRAT este partener în cadrul proiectului „Creşterea sustenabilităţii presei locale independente”, implementat de fundaţia Freedom House – Romania şi finanţat din fonduri PHARE. Una dintre activităţile prevăzute în acest proiect constă în sprijinirea publicaţiilor locale selectate în obţinerea cifrelor de difuzare şi a datelor de audienţă în scopul creşterii sustenabilităţii economice.

Rolul BRAT în acest proiect este acela de a oferi cifrele de difuzare şi datele de audienţă în conformitate cu standardele şi procedurile adoptate de membrii asociaţiei. BRAT nu a fost implicat în procesul de stabilire a criteriilor de selecţie a publicaţiilor şi nici în selecţia acestora, aceste activităţi fiind desfasurate de titularul proiectului – Freedom House Romania.

Ne exprimăm convingerea că acţiunile BRAT vor sprijini în continuare editorii produselor media, agenţiile de publicitate şi clienţii de publicitate din România prin oferirea de servicii de un înalt standard tuturor institutiilor interesate, iar cifrele de difuzare şi datele de audienţă furnizate de BRAT vor reprezenta, ca şi până acum, un etalon de măsură pentru industria de publicitate de care aceasta are nevoie pentru a obţine rezultate maxime.

Despre Biroul Roman de Audit al Tirajelor


BRAT; tel/fax: 021 - 315.04.29
office@brat.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/biroul-roman-de-audit-al-tirajelor/brat-partener-in-programul-cresterea-sustenabilitatii-presei-locale-independente