Comunicate Biserica Toma Cozma

Compania Biserica Toma Cozma a emis 18 comunicate de presa

 • Targ de produse ecologice pentru intreaga familie, pe litoral, 25-27 iunie, Eforie Nord

  Iasi - 24 iunie 2010

  Cu deosebit respect, Event Expert si Bioma Agro Ecology Co va invita sa vizitati in perioada 25 - 27 iunie 2010 la Expozitia cu vanzare de produse ecologice, BioFair 2010 – Eforie Nord, conceputa ca o întâlnire a principalilor producatori, importatori, procesatori si furnizori de servicii din domeniile aferente, cu distribuitorii si consumatorii din zona business, autoritati si publicul interesat.

  Ediţia din acest an se va desfasura in Eforie Nord, intr-o locatie acoperita din incinta portului Ana Yacht Club. Ca si in ceilalti ani, intrarea vizitatorilor fiind libera, manifestarea se va bucura de un mare aflux de vizitatori, turisti si localnici din toata zona Dobrogea.
      comunicatul de presa

 • Proiectul ecologic “Eu iti dau oxigenul!”

  Iasi - 14 mai 2010

  Sambata si duminica, 15 mai, respectiv 16 mai a.c, rotaractienii din Districtul 2241- Romania si Republica Moldova vor organiza concomitent in mai multe orase actiunea „EU ITI DAU OXIGENUL\\\\\\\'. Manifestarea va Incepe simultan la ora 12, in orasele Iasi, Bucuresti, Valcea, Vaslui, Timisoara, Resita si Chisinau si va consta in marcarea copacilor cu banderole inscriptionate cu mesajul “Eu iti dau oxigenul!”    comunicatul de presa

 • Iasi - 7 aprilie 2010

  Ca in fiecare an, in Duminica a doua dupa Pasti, cunoscuta sub numele de Duminica Tomei, Biserica „Toma Cozma”, vechi monument istoric al cetatii Iasului, imbraca haine de sarbatoare intru cinstirea ocrotitorului principal, Sfantul Apostol Toma. Sarbatoarea Hramului acestei parohii va prilejui o serie de manifestari cu o pronuntata trasatura duhovniceasca, intre care mentionam Vecernia Hramului - sambata, 10 aprilie a.c., la ora 18.00, cu participarea multor invitati si Sfanta Liturghie, impreuna cu Utrenia si pomenirea pentru ctitori si pentru toti cei raposati - duminică, 11 aprilie, incepand cu ora 8.00, de asemenea, oficiate in sobor cu participarea multor preoti invitati.    comunicatul de presa

 • Concurs gratuit de interpretare a muzicii religioase corale

  Iasi - 17 martie 2010

  In vederea constituirii Corului de tineret Psalm, Parohia „Toma Cozma” din Iasi organizeaza Concurs gratuit de interpretare a muzicii religioase corale. Aceasta manifestare se doreste a deveni un bun prilej de valorificare a repertoriului coral religios si o modalitate de a combate monotonia cotidiana.
  Concursul se adreseaza tuturor copiilor, elevilor, studentilor si tinerilor dornici sa participe la aceasta manifestare culturala. Regulamentul Concursului poate fi consultat pe site-ul Parohiei, www.parohiatomacozma.ro.

  In urma Concursului, vor fi acordate Premiile I, II si III constand in excursii organizate de parohie.
      comunicatul de presa

 • Actiuni umanitare in Postul Mare

  Iasi - 19 februarie 2010

  Potrivit traditiei, si in acest an, Biserica Toma Cozma din Iasi va organiza in perioada Postului Mare actiuni umanitare destinate pacientilor din institutiile spitalicesti (copii, batrani, bolnavi), precum si persoanelor nevoiaşe din cuprinsul parohiei.    comunicatul de presa

 • Mos Craciun vine la Biserica Toma Cozma, la Traditionalul Concert de Colinde – sambata, 19 decembrie, ora 16.00

  Iasi - 16 decembrie 2009

  Sambata, 19 decembrie, ora 16.00, Va invitam la tradiționalul
  CONCERT DE COLINDE de la Biserica Toma Cozma din Iasi. Si in acest an, in cadrul Cursului gratuit de invatare a colindelor romanesti, s-au format doua coruri de colindatori, care, sub coordonarea domnisoarei Daniela Cojocaru, laureata la Festivalul Mamaia 2009 si la alte Festivaluri nationale si internationale, vor prezenta un program de colinde mult imbogatit, din care nu vor lipsi surprizele si momentele de bucurie pe care ni le procura intotdeauna venirea lui Mos Craciun, incarcat cu daruri si cu urari frumoase pentru toti.
  Va asteptam cu drag !
      comunicatul de presa