Asigurati-va ca sistemul WMS va ajuta sa profitati de toate oportunitatile de afaceri

Brasov - 14 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Logistica/Transport

În ultimii ani, sectorul serviciilor logistice a avut parte de o crestere importanta, influentata de cresterea consumului, dar si a productiei. Piata de logistica va continua sa creasca in Romania si va genera peste 2 miliarde de euro pe an. Odata cu aceasta dezvoltare, operatorii de servicii logistice trebuie sa se asigure ca au toate parghiile necesare acestei cresteri si toate mijloacele cu care sa faca fata provocarilor – gestiune depozite si optimizare stocuri.

WMS servicii logistice

WMS servicii logistice

Alegerea corecta a unei solutii WMS adaptate nevoilor operatorilor logistici poate schimba totul si va poate propulsa in fata competitorilor. Un sistem WMS flexibil, scalabil si eficient va avea un aport semnificativ si va produce efecte benefice pe termen lung.

Va punem la dispozitie un eBook gratuit al carui scop este sa va ofere o imagine de ansamblu cu privire la solutiile software dedicate sectorului de servicii logistice, la criteriile pe care trebuie sa le aveti in vedere in momentul in care alegeti o solutie WMS care sa va ofere un maxim de castig prin optimizarea stocurilor si gestiunea depozitelor.

Din cuprins:

- Cum alegem cel mai potrivit WMS?

- Personalizarea documentelor si a etichetelor

- Integrarea cu sisteme de business sau alte echipamente

- Contorizarea si facturarea personalizate a serviciilor in functie de client

- Provocarile operatorilor logistici (3PL)

- Prin ce se diferentiaza FluxVision de celelalte solutii de pe piata?

- Peste 100 de parametri functionali editabili

- 85 de tipuri de servicii logistice configurabile inregistrate automat

- Interfata personalizabila pentru terminalele mobile

- Mesagerie si instructiuni de lucru pe terminalele mobile

- Cum implementam solutia WMS aleasa

- Ce rapoarte se pot genera din FluxVision?

FluxVision este cea mai noua tehnologie de WMS in cloud, bazat pe tehnologii de top. Disponibilitatea acestuia pe baza de abonament reduce cheltuielile cu licentele. Fiind o solutie WMS in cloud, costurile de infrastructura se reduc la maximum, deoarece nu sunt necesare servere scumpe, calculatoare dedicate pentru a rula aplicatia sau licente pentru sistemele de operare, iar accesul se poate face de pe orice PC, laptop sau tableta cu acces la internet.

WiSoft Professional Services este o companie cu peste 20 de ani de experienta in solutii de business si de automatizare si optimizare a operatiunilor logistice. Mai multe despre solutia noastra puteti afla consultand pagina dedicata http://www.wips.ro/fluxvision-wms-solutia-software-pentru-operatori-logistici-3pl/ sau solicitand o prezentare personalizata la info@wips.ro.

Despre BIT SOFTWARE

Cu peste 23 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 200 de clienti si implementari de succes in peste 25 de tari. BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si constructii, sa-si imbunatateasca productivitatea prin automatizarea proceselor din companie si sa-si duca la indeplinire obiectivele de crestere.