Bit Software este Microsoft Gold Certified Partner

Brasov - 25 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Bit Software este primul ISV din România care a devenit Microsoft Gold Certified Partner în noul program Microsoft Partner Program cu două competenţe dovedite: ISV şi Business Intelligence. Prin certificarea ca partener gold, Bit Software demonstrează că are competenţe recunoscute în dezvoltarea de soluţii bazate pe tehnologie Microsoft, precum şi competenţe dovedite în implementarea de soluţii care includ Business Intelligence şi On Line Analytical Processing (OLAP).

Bit Software este Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft Gold Certified Partner sunt cei mai experimentaţi parteneri Microsoft, care oferă servicii profesionale de nivel înalt şi au competenţe tehnice dovedite în timp, cu suport nemijlocit de la Microsoft. Prin acest parteneriat, Bit Software se bucură de o gamă largă de beneficii puse la dispoziţia partenerilor de către Microsoft. Printre acestea se numără accesul la variate resurse şi instrumente de dezvoltare, training-ul şi suportul direct necesar pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi a le oferi produse şi servicii de cea mai bună calitate.

Ca Microsoft Gold Certified Partner, Bit Software a dovedit că are competenţe tehnice de excepţie în tehnologia Microsoft cu care lucrează de 10 ani, precum şi abilitatea de a asigura şi a creşte permanent satisfacţia clienţilor săi.

Bit Software îşi propune ca prin această strânsă colaborare cu Microsoft să ofere clienţilor săi beneficii substanţiale care să îi susţină în dezvoltarea afacerii şi să le ofere un avantaj competitiv autentic.

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software oferă soluţii complete de business, bazate pe cea mai nouă tehnologie Microsoft, menite să conducă la creşterea productivităţii şi eficienţei organizaţiilor şi la îmbunătăţirea continuă a acestora.

Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent Marketing
info@bitsoft.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/bit-software-este-microsoft-gold-certified-partner