Bit Software prezentă la Conferinţa Magazinul Progresiv cu soluţii tehnice pentru denominare

Brasov - 16 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Bit Software va participa, în perioada 16-18 martie, la Conferinţa Magazinul Progresiv unde va susţine o prezentare pe o temă de interes pentru toţi agenţii economici care activează în zona retailului, distribuţiei şi industriei de proces. Conferinţa Magazinul Progresiv reuneşte aproximativ 250 de participanţi, reprezentanţi ai celor mai importante companii naţionale şi multinaţionale producătoare de bunuri de larg consum, companii de distribuţie şi mari lanţuri de retail.

Bit Software prezentă la Conferinţa Magazinul Progresiv cu soluţii tehnice pentru denominare

La workshop-ul dedicat denominării monedei naţionale din 17 martie, Bit Software va susţine o prezentare cu tema “Denominarea din perspectiva furnizorului de soluţie informatică”. În cadrul prezentării vor fi abordate problemele potenţiale cu care s-ar putea confrunta comercianţii, se va discuta despre implicaţiile finaciar-contabile ale denominării, precum şi despre problemele concrete care trebuie rezolvate de către comercianţi împreună cu furnizorii de soluţii informatice. După dezbaterea problemelor tehnice, legate vânzarea cu POS-uri, implicaţiile de implementare şi upgrade, Bit Software va expune soluţia şi planul de acţiune pe care le propune.

Socrate, sistemul integrat de gestiune a afacerii dezvoltat de Bit Software este pregătit să facă faţă tuturor implicaţiilor procesului de trecere la leul greu. Prin Socrate, Bit Software oferă o soluţie completă şi matură, bazată pe cea mai nouă tehnologie Microsoft, asigurând creşterea productivităţii şi a eficienţei organizaţiilor.

Socrate acoperă toate ariile funcţionale ale afacerii printr-o suită de module perfect integrate şi prin instrumente performante de analiză decizională grupate în pachetele Financiar, Comercial, Producţie şi Business Intelligence. Cu peste 3000 de utilizatori în peste 150 de firme din România, Socrate are o experienţa extensivă în domeniile retail, distribuţie şi industria de proces.

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent Marketing
info@bitsoft.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/bit-software-prezenta-la-conferinta-magazinul-progresiv-cu-solutii-tehnice-pentru-denominare