Clienţii Socrate pot interacţiona acum pe forumul de discuţii găzduit de Bit Software

Brasov - 19 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Bit Software a pus la dispoziţia clienţilor sistemului integrat de gestiune a afacerii - Socrate un forum de discuţii care poate fi accesat de pe paginile de web www.bitsoftware.ro sau www.socrateplus.ro.

Clienţii Socrate pot interacţiona acum pe forumul de discuţii găzduit de Bit Software

Forumul a fost lansat pentru a veni în întâmpinarea dorinţei clienţilor Socrate de a interacţiona cu comunitatea Socrate pentru a discuta despre diferitele aspecte funcţionale sau tehnice legate de produsele dezvolate de Bit Software.

Bit Software îşi propune ca prin intermediul forumului să pună la dispoziţia comunităţii Socrate o bază de cunoştinţe care să cuprindă răspunsul la diferite întrebări apărute pe parcursul implementării şi exploatării sistemului integrat de gestiune a afacerii Socrate. Forumul se adresează tururor celor care sunt implicaţi în implementarea sau exploatarea sistemului integrat Socrate, de la administratorii sistemului până la utilizatorii obişnuiţi.

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent Marketing
info@bitsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/clientii-socrate-pot-interactiona-acum-pe-forumul-de-discutii-gazduit-de-bit-software