Faceți cunoștință cu soluția end-to-end pentru retail de la BITSoftware

Brasov - 18 mai 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C, Logistica/Transport, Retail

Soluție software end-to-end pentru Retail - Infrastructură pentru orice tip de magazin sau lanț de magazine

bitsoftware solutie retail

bitsoftware solutie retail

Într-o lume dinamică, cu tendințe de piață care se modifică rapid, experiența clienților înseamnă totul. Companiile de succes plasează clientul în centrul operațiunilor de retail pentru a obține o creștere durabilă. 

BITSoftware propune o soluție software end-to-end pentru retail, de ultimă generație, care integrează aplicații, echipamente și servicii și acoperă în întregime cerințele operaționale ale gestionării unui magazin sau a unei rețele de magazine. Experiența de implementare în zeci de companii de retail, combinată cu funcționalitățile avansate ale sistemului, duc la îmbunătățirea serviciilor oferite clienților finali, la îmbunătățirea eficienței și profitabilității.

Entersoft Retail, aplicație modernă, de sine stătătoare, concepută special pentru industria de retail, cu funcții hibride (online și offline) este integrată în back-office cu sisteme ERP și CRM. Aceasta vă ajută să:

- Gestionați vânzările de pe toate canalele: magazine fizice și online

- Gestionați punctele de vânzare (POS). Aplicația suportă toate modalitățile de plată, cash, card, bonuri, cupoane, puncte, carduri de fidelizare

- Creați strategii de preț, liste specifice pe magazine, produse, categorii de produs, acordați discounturi

- Profilați și segmentați clienții în funcție de criterii multiple (date geografice, demografice, cifră de afaceri, frecvență de cumpărare, mix de produse, etc.)

- Gestionați promoții, pachete promoționale, prețuri și etichete la raft

- Gestionați stocurile, reaprovizionarea în magazine, retururile

- Optimizați depozitele

- Gestionați activitatea financiar-contabilă

- Obțineți rapoarte și analize detaliate pentru Retail

Alte aplicații independente pentru Retail

Supplier's Reporting & Packaging

Aplicație Web utilizată de retaileri în activitatea cu furnizorii lor. Conține două module:

 - Rapoarte pentru furnizori Pentru accesarea, generarea, vizualizarea, descărcarea de către furnizori de diferite rapoarte (financiare, comenzi, vânzări) + Fill-Rate (motive livrări parțiale).

- Packaging - CSR Pentru ca furnizorii să poată adăuga informații despre ambalaje, pe baza cărora retailerul raportează către autoritățile locale de mediu sau către alte entități locale sau internaționale, pentru a fi în conformitate cu legile de mediu.

BPWise

Sistem CPM (Corporate Performance Management) care se utilizează de departamentele financiare în procesele de închidere de lună și raportare financiară, cu generarea de rapoarte P&L detaliate până la nivel de produse și clienți.

DSR/D4SA

Aplicație webMobile pentru monitorizarea indicatorilor de performanță și a activităților de vânzare, cu consolidare automată național-regional-global, utilizată de corporații din FMCG.

Contactați-ne pentru un demo

 

Despre BIT SOFTWARE

Cu peste 29 de ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu un portofoliu vast de produse.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/faceti-cunostinta-cu-solutia-end-to-end-pentru-retail-de-la-bitsoftware