Premiu Microsoft pentru BIT Software

Brasov - 5 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

La Microsoft Partner Summit 2005 BIT Software a primit premiu pentru realizări deosebite pe platforma Microsoft.

Premiu Microsoft  pentru BIT Software

BIT Software a participat la Microsoft Partner Summit 2005, eveniment care a reunit partenerii Microsoft din România. În cadrul evenimentului s-a discutat despre activitatea Microsoft şi a partenerilor săi pe piaţa românească, s-au comunicat planurile de viitor şi s-au acordat premii.

La secţiunea ISV (Independent Software Vendor), pentru realizări deosebite pe platforma Microsoft, premiul a fost acordat firmei BIT Software pentru atingerea constantă a obiectivelor propuse, exelenta colaborare, angajament şi implicare pe termen lung.

BIT Software este Gold Certified partner cu competenţe dovedite ca ISV şi Business Intelligence. Bit Software a demonstrat că are competenţe tehnice de excepţie în tehnologia Microsoft cu care lucrează de 10 ani, precum şi abilitatea de a asigura şi a creşte permanent satisfacţia clienţilor săi.

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent Marketing
info@bitsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/premiu-microsoft-pentru-bit-software