Socrate 2003 - o soluţie matură pentru piaţa de retail

Brasov - 30 iulie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Socrate - soluţia integrată de gestiune a întreprinderii dezvoltată de Bit Software, oferă firmelor din domeniul retail un instrument flexibil şi matur care acoperă toate ariile funcţionale ale afacerii printr-o suită de module perfect integrate şi prin instrumente performante de analiză decizională.

Socrate 2003 - o soluţie matură pentru piaţa de retail

Comercianţii din zona de retail lucrează într-un mediu extrem de competitiv şi sunt nevoiţi să gestioneze informaţii complexe legate de magazine, categorii de produse, stocuri, clienţi, furnizori. Pentru aceasta au nevoie de un instrument puternic, capabil să furnizeze date coerente/consolidate în timp real şi de analize care să susţină luarea unor decizii rapide şi pertinente.

Socrate oferă firmelor din retail o serie de avantaje printre care cele mai semnificative sunt:
- îmbunătăţirea analizei profitabiltăţii (pe produse, categorii de produse, sortimentaţii; magazine, suprafeţe; clienţi; furnizori; zone geografice; departamente; centre de profit);
- optimizarea şi controlul stocurilor;
- fluidizarea activităţilor de aprovizionare, depozitare şi livrare prin sistemul de coduri de bare;
- optimizarea şi controlul cashflow-ului;
- controlul şi optimizarea preţurilor şi a politicii de preţuri;
- lucrul în medii distribuite şi consolidarea datelor;
- integrarea cu dispozitive specifice vânzării în magazin (POS-uri, Hand Held-uri, cântare electronice).

Socrate oferă un control sporit la nivel de departament, magazin, conducere, o alocare corectă a resurselor existente în cadrul firmei, optimizarea proceselor interne, eficientizarea comunicării între departamente, magazine şi sediul central şi obţinerea de analize on-line.

Soluţia oferită de Socrate pentru managementul operaţional şi strategic este compusă la nivel de back-office magazin din pachetele Comercial şi Financiar, iar în partea de front-office dintr-un modul specific de POS, care face intrefaţarea între Socrate şi diferitele dispozitive specifice vânzării în supermarket.

Modulele de analiză decizională OLAP vin în completarea rapoartelor standard, oferind o viziune de ansamblu asupra afacerii, ajută la depistarea imediată a tendinţelor privind evoluţia firmei şi afişează rezultatele interogării utilizând modalităţi avansate de vizualizare care facilitează înţelegerea datelor.

Pentru clienţii din domeniul retailului, Socrate 2003 se integrează acum cu o serie de echipamente necesare automatizării proceselor din magazin, cum ar fi Hand Held Scan Pal2, POS Wincor Nixdorf, POS IBM 2000, etc.

Viabilitatea soluţiei pentru industria de retail este susţinută de 10 ani de experienţă în implementare şi de numărul tot mai mare de clienţi, printre care se numără: Artima Retail Investment, Alcomsib, Astral Impex, Banu Sport, Bueno Supermarket, CDE R Interex, Dasimpex, Direct Client Services, Economat, Eurohotels, Hofer, Konsta Splendid, Lotus Market, Magna Holding, miniMAX Discount, Cosmo, Şurub Trade, Rodipet.

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software oferă soluţii complete de business, bazate pe cea mai nouă tehnologie Microsoft, menite să conducă la creşterea productivităţii şi eficienţei organizaţiilor şi la îmbunătăţirea continuă a acestora.
Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent Marketing
info@bitsoft.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/socrate-2003-o-solutie-matura-pentru-piata-de-retail