Socrate a trecut cu succes testul „Microsoft Platform Test for ISV Solutions”

Brasov - 20 decembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Socrate, sistemul integrat de gestiune a întreprinderii dezvoltat de Bit Software a trecut cu succes testul „Microsoft Platform Test for ISV Solutions”.

Socrate a trecut cu succes testul „Microsoft Platform Test for ISV Solutions”

Testul certifică faptul că aplicaţia Socrate rulează şi este stabilă pe SQL Server 2000 pentru server şi Windows XP pe parte de client. Testul este dezvoltat de Microsoft şi efectuat de către o terţă parte independentă, Veritest.
Socrate este un sistem cu o arhitectură client server, dezvoltat pe tehnologie Microsoft, se adresează în special firmelor din retail, distribuţie şi industria de proces care doresc să-şi gestioneze eficient întreaga activitate.
Socrate are în componenţa sa mai multe pachete cu module specifice, perfect integrate între ele: Comercial, Financiar, Producţie, şi Management strategic (analiză multidimensională OLAP). Pentru firmele din retail, Socrate conţine un modul special de POS care face interfaţarea între modulele din back-office şi echipamentele specifice din magazin (POS-uri, cântare, cititoare de coduri de bare, etc).

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software oferă soluţii complete de business, bazate pe cea mai nouă tehnologie Microsoft, menite să conducă la creşterea productivităţii şi eficienţei organizaţiilor şi la îmbunătăţirea continuă a acestora.

Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent Marketing
info@bitsoft.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/socrate-a-trecut-cu-succes-testul-microsoft-platform-test-for-isv-solutions