Management 360

Locul desfasurarii: Hotel Howard Johnson Bucuresti

Organizator: Revista Biz

Management 360

Cum îţi creşti jobul, de la Middle la Top Management !

Management 360 este conferinţa care-şi propune să identifice cele mai eficiente strategii de management din cadrul companiilor.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor şi oamenilor din companii care vor să construiască echipe performante şi să stimuleze crearea unei culturi a inovaţiei în organizaţiile lor.

O sesiune specială este dedicată modelelor de creştere în companie, de la middle la top management. Headhunteri şi oameni de HR precum şi top manageri vin şi povestesc cum au crescut şi avansat în companie.

Între invitaţii la eveniment se numără profesionişti, manageri şi antreprenori cu experienţă în resurse umane şi consultanţi în afaceri. Dintre speakeri amintim pe Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director Telekom România; Lucian Arghire, Managing Partner; Senior Consultant Brightway; Mihaela Perianu, Founder AIMS România şi Dale Carnegie Training; Bogdan Comănescu, Founder Accelera şi Octavian Bădescu, Founder Sameday Courier şi Lokko.

Detalii despre eveniment şi înscrieri pot fi regăsite pe site-ul evenimentului www.revistabiz.ro/management360-2015/ .

Partenerii proiectului: Telekom, Banca Transilvania, Up Romania, Partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Business24, Cariere, Ziare.com, Cariere, Ejobs, Comunicatedeafaceri, EXEC-EDUCu sprijinul: AD Production, Update Adv

***

Despre Biz

Biz este o revistă de afaceri avangardistă care oferă conţinut viu,  proiecte jurnalistice creative şi abordări unice asupra mediului de business local şi internaţional. Tirajul este de 10.000 de exemplare pe număr, auditate BRAT, dintre care peste 7500 sunt abonamente.

Revista Biz se distribuie în zonele urbane din ţară, fiind disponibilă în reţelele Inmedio – Relay din Centrele de Business, Kaufland, Auchan, Mall-uri, Cora, Mega Image etc. la chioşcurile de presă, aeroport (Tarom: Business Lounge, porţi de îmbarcare, la bordul aeronavelor TAROM) şi reţeaua de benzinării Agip.

Despre BIZ AGENCY

Biz este brandul care reuneşte o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât şi offline. Redacţia s-a impus prin realizarea unor importante studii şi topuri. În premieră absolută pentru România, Brandient şi Biz au câştigat premiul Red Dot Design Award, competiţie internaţională de design. Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România. De 15 ani organizează puternice evenimente de afaceri în 9 oraşe din ţară şi 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Confirmare pana la data: 17 iunie 2015

Participare: Taxa de participare

Parteneri eveniment:
  • Up Romania Up Romania
  • Telekom Telekom
  • Banca Transilvania Banca Transilvania