Social Media Summit Bucuresti

Locul desfasurarii: Hotel Crowne Plaza Bucuresti

Organizator: Biz Agency

Social Media Summit Bucuresti

Află cine sunt cei mai importanţi jucători din blogosfera românescă în 2016!

Social Media Summit Bucureşti este conferinţa care îţi prezintă la fiecare început de an principalii jucători din social media. În premieră la ediţia din 19 februarie, de la Hotel Crowne Plaza Bucureşti, echipa Biz va lansa, alături de Zelist, listele cu influencerii pe cele mai dezvoltate domenii din blogosfera  românească.

Pe lângă tradiţionalele rezultate ale studiilor exclusive: Top bloggeri cu care colaborează agenţiile şi companiile şi Top agenţii care au lucrat cu bloggerii în 2015, lansăm pe 19 februarie  Topul bloggerilor pe cele mai dezvoltate 10 nişe (food, fashion, tehnologie, marketing & digital etc.), topul vlogger-ilor şi instagramer-ilor, cât şi canalele de comunicare care vor fi cele mai folosite în 2016.

Venind în întâmpinarea companiilor care vor să înveţe cum gândeşti şi implementezi o campanie, la SMS Bucureşti vom prezenta studii de caz ale unor campanii derulate în 2015. Vom afla despre strategia, mecanismele şi rezultatele înregistrate ale campaniilor de social media cu cel mai mare impact, chiar de la agenţiile şi companiile care le-au realizat.

Vino la SMS Bucureşti să-i întâlneşti şi să înveţi cum poţi să ai acces la oamenii care gândesc, creează şi implementează cele mai puternice campanii de social media din România!

Vino şi descoperă domeniul care a revoluţionat industria publicităţii!

Detalii despre eveniment şi înscrieri pot fi regăsite pe site-ul evenimentului http://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2016/ .

Cea de-a 5-a ediţie a evenimentului are loc pe 19 Februarie, la Hotel Crowne Plaza Bucureşti, între orele 9:00 – 16:00.

Despre BIZ AGENCY

Biz este brandul care reuneşte o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât şi offline. Redacţia s-a impus prin realizarea unor importante studii şi topuri. În premieră absolută pentru România, Brandient şi Biz au câştigat premiul Red Dot Design Award, competiţie internaţională de design. Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România. De 15 ani organizează puternice evenimente de afaceri în 9 oraşe din ţară şi 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Confirmare pana la data: 19 februarie 2016

Participare: Taxa de participare

Taguri: summitBucurestisocial media