Atrei The Art Jewelry Spot: Punctul de Întâlnire al Iubitorilor de Bijuterii

BUCURESTI - 4 decembrie 2023

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle

În inima Sectorului 1 al Bucureștiului, pe Strada Emanoil Porumbaru Nr 75, Atrei The Art Jewelry Spot se pregătește să găzduiască un eveniment artistic excepțional: Xmas @ Atrei. În weekendul 9-10 decembrie, între orele 12:00 și 18:00, iubitorii de artă sunt invitați să descopere și să achiziționeze piese unice de bijuterie , sculptură în lemn și pictură decorativă, toate create de artiști talentați.

Colier portelan - Raluca Buzura

Colier portelan - Raluca Buzura

Xmas @ Atrei aduce împreună o selecție impresionantă de artiști și designeri , cum ar fi Alain Roggeman, Alys Rocks, Bizar Concept, Daniela Godinova, Fabiana Fusco, Gabriela Mihalache, Ioana Enache Jewelry, Mada Jewelry, Mineral Insight, Miruna Belicovici, Raluca Buzura și Saldinger - Jewelry Studio. Fiecare dintre ei aduce o contribuție unică la eveniment, îmbogățind atmosfera cu creații care variază de la bijuterie contemprană, sculptură, la pictură decorativă.

Evenimentul este mai mult decât o expoziție; este un dialog între creatori și admiratori, un schimb de idei și emoții. Vizitatorii sunt invitați să exploreze, să discute și să se inspire din lucrările expuse. Este o oportunitate de a vedea din apropiere procesul creativ, de a înțelege poveștile din spatele fiecărei piese și de a aprecia munca și dedicația fiecărui artist.

Pe lângă partea de expoziție, Xmas @ Atrei este și un moment de socializare și celebrare. Atmosfera va fi completată de Prosecco și de o tombolă specială, unde vizitatorii au șansa de a câștiga o piesă de artă unică. Este, de asemenea, o ocazie perfectă pentru a găsi cadouri speciale de sărbători, fiecare piesă expusă fiind disponibilă pentru achiziție.

În inima Bucureștiului, Atrei The Art Jewelry Spot devine un punct de întâlnire pentru cei pasionați de frumos, un loc unde arta și creativitatea sunt sărbătorite în toate formele lor. Vă invităm să petreceți un weekend plin de inspirație și frumusețe, să cunoașteți artiști talentați și să vă îmbogățiți colecția de artă și bijuterii.

Xmas @ Atrei nu este doar un eveniment, ci o experiență culturală unică, o celebrare a artizanatului și a creativității. Este o demonstrație a modului în care arta poate uni oameni, creând legături și amintiri de neuitat.

Vă așteptăm cu entuziasm să vă alăturați acestei sărbători a artei, designului și comunității artistice la Atrei The Art Jewelry Spot. Sărbătoriți cu noi magia și splendoarea artei în acest sezon festiv!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bizar-concept/atrei-the-art-jewelry-spot-punctul-de-intalnire-al-iubitorilor-de-bijuterii