Workshop de creație a propriilor modele de verighete

BUCURESTI - 15 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Live site

Cum ar fi să îți poți crea, împreună cu persoana iubită, propriile modele de verighete? Studioul Bizar Concept vă oferă oportunitatea să vă imprimați verighetele cu propria poveste, personalitate și energie, astfel că la final de workshop veți avea posibilitatea de a pleca acasă cu setul de bijuterii create manual, chiar de voi.

Verighete lucrate manual la curs

Verighete lucrate manual la curs

Alegerea verighetelor este un aspect cu mare însemnătate pentru cupluri, fiind unul ce necesita atenție deosebiă atunci când vine vorba despre implicațiile organizării unei nunți. Diversitatea care există în materie de verighete pune mereu în dificultate cuplurile, astfel că alegerea lor se dovedește a fi una dintre cele mai dificile decizii. Tocmai din aceste considerente, Atelierul de bijuterie contemporană Bizar Concept a creat un workshop de o zi, în care creația ta și a persoanei iubite va putea fi materializată în propriile verighete, sub îndrumarea unui bijutier cu experiență. Cu o gamă variată de materiale, precum aur alb, galben, roz de 14 sau 18 carate, și cu idei creative veți reuși să vă creați un set de verighete unice, personale, care să comprime povestea voastră în aceste bijuterii.

Pentru ca acest proces de creare a propriilor verighete să aibă o nota și mai personală, acestea pot fi fabricate integral manual sau pot fi sculptate într-o ceară specială și ulterior turnate. Fiecare cuplu alege modalitatea prin care își va crea propriul set de bijuterii, precum și materialul din care să fie confecționat.

 Acest workshop nu doar că o să ghideze cuplurile către crearea propriilor verighete, ci o să le învețe și trendurile în materie de bijuterii, oferindu-le informațiile de care este indicat să țină cont în momentul alegerii formei, modelului sau materialului verighetelor. Workshop-ul este organizat pentru fiecare cuplu în parte, tocmai pentru ca grija echipei Bizar Concept să fie concentrată asupra fiecărei povești.

 Prețul workshop-ului pe care Bizar Concept l-a pregătit cu scopul de a vă ușura alegerea verighetelor și de a crea o poveste în spatele acestor bijuterii este 2.500 de lei. La acest preț vor fi adăugate costurile materialelor, modelelor, gravării sau pietrelor verighetelor. În pagina de prezentare a workshop-ului sunt notate informații suplimentare despre ce presupun serviciile extra și care este tariful individual pentru acestea: https://bizarconcept.ro/workshop-verighete/.

 Acum că v-am stârnit interesul, echipa Bizar Concept este nerăbdătoare să fie parte din viața voastră. Pentru mai multe detalii despre workshop, scrieți-le la adresa: info@bizarconcept.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bizar-concept/workshop-de-creatie-a-propriilor-modele-de-verighete