Tenorul roman Bogdan Mihai debuteaza pe scena Operei din Zurich

BUCURESTI - 25 octombrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Celebrul Tenor roman, Bogdan Mihai, debuteaza vineri seara, 28.10.2011, pe scena Operei din Zurich, in rolul Ernesto, din opera “Don Pasquale” de Gaetano Donizetti.

Tenorul Bogdan Mihai alaturi de celebrul bas-bariton Ruggero Raimondi

Tenorul Bogdan Mihai alaturi de celebrul bas-bariton Ruggero Raimondi

 Sunt foarte bucuros sa debutez la Zurich cu rolul Ernesto din opera “Don Pasquale” de Donizetti pentru ca, pe de-o parte, este un rol pe care il iubesc foarte mult si, pe de alta parte, am marea onoare sa fiu pe aceeasi scena cu marele Ruggero Raimondi si sa cant sub bagheta legendarului Nello Santi. 

Bogdan Mihai

Tenorul roman Bogdan Mihai, debuteaza vineri seara, 28.10.2011, pe scena Operei din Zurich, in rolul Ernesto, din opera “Don Pasquale” de Gaetano Donizetti.

Bogdan Mihai va canta intr-o distributie de exceptie. Alaturi de tenorul roman vor evalua marele bass-bariton Ruggero Raimondi - in rolul lui Don Pasquale, Norina va fi intruchipata de soprana Isabel Rey iar baritonul Oliver Widmer ii va da viata Doctorului Malatesta.

Regia spectacolului este semnata de Grisha Asagaroff, cu care tenorul roman Bogdan Mihai a colaborat si pentru „Il Barbiere di Siviglia”, de Gioachino Rossini, pus in scena anul trecut la Dresden Semperoper.

La conducerea Orchestrei si a Corului Operei din Zurich se va afla legendarul maestru Nello Santi, sub a carui bagheta au cantat nume celebre ale scenei lirice internationale, precum Luciano Pavaroti, Montserrat Caballe, Placido Domingo sau Leontyne Price.

Spectacolul “Don Pasquale” va fi reluat pe scena Operei din Zurich, in acceasi distributie exceptionala, joi - 03.11.2011 si sambata - 05.11.2011.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bogdan-mihai/tenorul-roman-bogdan-mihai-debuteaza-pe-scena-operei-din-zurich