S-a lansat cea mai controversată carte a anului: Confesiunea unui preot de Sierra Simone

BUCURESTI - 30 august 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Ieri, 29 august, s-a lansat un roman incendiar la editura Bookzone , iar peste 1500 de cititori deja s-au lăsat ispitiți și au acceptat provocarea de a citi o carte controversat ă. „Confesiunea unui preot” prezintă o poveste de iubire unică, înfiripată într-un cadru interzis, chiar pe altarul bisericii, ceea ce poate crea polemici în rândul credincioșilor.

confesiunea_unui_preot

confesiunea_unui_preot

„Confesiunea unui preot” se anunță a fi o carte ce va depăși cu mult așteptările și imaginația cititorilor. Mai mult decât atât, expune un subiect conflictual, punându-se mult accentul pe lupta interioară între bine și rău, între moral și imoral, între agonie și extaz.

„Am ales să publicăm acest titlu în primul rând datorită descrierii pe care am primit-o de la unul dintre autorii noștri, A. Stephanie:

Este o carte cu o poveste de dragoste pe cât de interzisă, pe atât de fascinantă. Are și un erotism aparte, cu descrieri care nu sunt recomandate pudicilorPersonal, o consider mult peste Cincizeci de umbre ale lui Grey la acest capitol. Am mai citit apoi alte cărți de acest gen, dar mi-au părut foarte slabe tocmai pentru că le comparam cu Priest (Confesiunea unui preot), care îmi ridicase mult nivelul așteptărilor. Și prietenele mele au avut aceeași impresie. Că nimic din ce au citit ulterior nu s-a comparat cu Confesiunea unui preot.

Analizând manuscrisul am realizat că este un titlu care poate naște multe controverse, însă cum ne plac provocările, am ales să traducem și să publicăm și în România acest titlu.” – Florin, Director General @ Bookzone

Sierra Simone este printre cele mai apreciate autoare din SUA, cărțile ei devenind rapid bestsellere datorită stilului său efervescent și indecent de a crea povești pentru oameni mari. Acest roman al său se concentrează în jurul preotului Tyler Bell, care are 29 de ani, slujește în parohie de 3 ani și a jurat celibat și legământ față de Dumnezeu. Însă totul se năruie odată ce apare EA. Poppy. O tânără sexy ce vine la confesional cu sufletul împovărat și cu conștiința încărcată. Datoria lui de preot este să o ajute să se elibereze, însă natura lui de bărbat iese la iveală. Mai ales după ce se lasă vrăjit de genele ei lungi și de buzele conturate cu un ruj roșu, senzual. Cu toate acestea, când iubirea se naște între doi oameni, nimic altceva nu mai are sens. Iar iubirea nu poate fi un păcat, nu-i așa?

Cartea este disponibilă în librăria online Bookzone la prețul de 39 lei. Mai multe detalii despre carte pot fi găsite aici: https://landings.bookzone.ro/confesiunea-unui-preot.html

 

 

Despre Bookzone

Bookzone este o editură ce se mândrește cu rezultate excepționale în doar 4 ani de activitate: peste 40 de cărți publicate și peste 600.000 de exemplare vândute. Cifrele acestea au fost atinse datorită valorilor bine împământenite, precum: transparență, disciplină, organizare, dar mai ales pasiune!