bookzone    

Comunicate de presa si evenimente pe tema bookzone

 • bookzone. confesiunea_unui_preot

  bookzone

  Bucuresti - 30 August 2019

  Comunicat de Bookzone

  ... bookzone, iar peste 1500 de cititori deja s-au lăsat ispitiți și au acceptat provocarea de a citi o carte controversată. „Confesiunea unui preot” prezintă o poveste de iubire unică, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: lansare carte , bookzone , controversat

  Vezi toate comunicatele de presa despre bookzone

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul bookzone.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la bookzone. Informatiile despre bookzone cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bookzone, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la bookzone, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.