Tot mai mulți expozanți din România și străinătate vin la GastroPan 2020

Arad - 17 septembrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

În perioada 12-14 martie 2020 se va desfășura, în orașul Arad, în centru expozițional Expo Arad, ediția a XII-a a celui mai important eveniment autohton din domeniul panificației, al cofetăriei și al ospitalității: expoziția internațională GastroPan. Organizată anual, expoziția GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții din domeniile panificație, cofetărie și HoReCa într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat.

Expo Gastropan

Expo Gastropan

Numeroși furnizori de echipamente, ingrediente și tehnologii din România și străinătate și-au rezervat deja standul la cea de-a XII-a ediție GastroPan, cea mai mare expoziție internațională de profil care are loc în țara noastră. Cele trei zile ale expoziției vor găzdui, în completarea programelor desfășurate în cadrul standurilor expoziționale, și Concursurile GastroPan, recunoscute pentru acordarea premiilor Pâinea Anului și Tortul Anului.

Cel mai eficient eveniment de afaceri din sector

GastroPan a devenit cea mai eficientă platformă de afaceri pe care furnizorii își pot valorifica soluțiile, iar producătorii și operatorii pot experimenta și compara echipamentele, ingredientele și tehnologiile de pe piață. Participarea la GastroPan este o investiție profitabilă pentru ambele părți implicate - furnizorii care își expun soluțiile la standuri pe de o parte și managerii și specialiștii care vizitează evenimentul de cealaltă parte. Furnizorii de pe piață pot interacționa astfel cu mii de factori de decizie din partea producătorilor și operatorilor care activează pe piață, în timp ce vizitatorii specialiști au acces la o multitudine de utilaje, accesorii, ustensile, materii prime, urmărind în paralel sute de programe demonstrative, participând la numeroase concursuri, conferințe și ateliere practice.

Vom afla cine câștigă trofeele Pâinea și Tortul Anului 2020

Organizatorii expoziției GastroPan 2020 au deschis campania de înscrieri la Concursurile GastroPan. Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentați brutari, cofetari și bucătari autohtoni care își vor demonstra măiestria în fața unui juriu format din experți de talie mondială. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (PANIFICAȚIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE ), în cadrul cărora juriul selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2020 și Tortul Anului 2020.

Cum puteți rezerva un stand pentru GastroPan 2020?

Intenția de participare la a XII-a ediție GastroPan, poate fi transmisă organizatorilor folosind adresa de e-mail info@gastropan.ro și mai multe informații pot fi obținute sunând la numărul de telefon 0266-219.392, 0733-313.043.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro sau urmăriți pagina de facebook a evenimentului.

Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2020, contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, 0733-313.043 sau email info@gastropan.ro

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 15 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si HoReCa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/tot-mai-multi-expozanti-din-romania-si-strainatate-vin-la-gastropan-2020