Boştină şi Asociaţii numeşte un nou coordonator al ariei de practică Litigii şi Executări Silite

BUCURESTI - 1 noiembrie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, Juridic

Bucureşti. Ovidiu Ţibuleac este noul coordonator al ariei de practică Litigii şi Executări Silite al Casei de Avocatură „Boştină şi Asociaţii”, începând cu 1 noiembrie 2011. Ovidiu va conduce echipa de 15 avocaţi a departamentului de litigii, integrând şi activitatea în instanţă a avocaţilor din cadrul celor 18 birouri teritoriale ale casei de avocatură.

Ovidiu Ţibuleac, Avocat Partener Boştină & Asociaţii

Ovidiu Ţibuleac, Avocat Partener Boştină & Asociaţii

 Consider această numire drept o provocare profesională şi sunt sigur că împreună cu echipa voi reuşi să duc la bun sfârşit obiectivele pe care mi le-am propus. În cazul în care voi considera necesar, voi întări echipa cu noi avocaţi care se înscriu în parametrii de performanţă profesională pe care doresc să-i institui de acum înainte 

Ovidiu Ţibuleac

Ovidiu Ţibuleac este noul coordonator al ariei de practică Litigii şi Executări Silite al Casei de Avocatură „Boştină şi Asociaţii”, începând cu 1 noiembrie 2011. Ovidiu va conduce echipa de 15 avocaţi a departamentului de litigii, integrând şi activitatea în instanţă a avocaţilor din cadrul celor 18 birouri teritoriale ale casei de avocatură. 

„Am adoptat recent o serie de măsuri organizatorice menite să flexibilizeze graniţele dintre ariile de practică pentru a ţine seama de faptul că în ultimii ani, pe fundalul schimbărilor din economica românească, a crescut şi complexitatea proiectelor şi speţelor propuse de clienţi. Am toată încrederea că Ovidiu este în măsură să implementeze aceste măsuri”, spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină

Ovidiu Ţibuleac are o vastă experienţă în domeniul asigurărilor/reasigurărilor precum şi cunoştinţe temeinice privind legislaţia fondurilor de pensii private. De asemenea, a acordat consultanţă şi asistenţă juridică în diferite domenii de specialitate de drept comercial, drept financiar fiscal şi drept civil. El a fost o prezenţă constantă în cadrul multor emisiuni televizate, în mod special pe postul de televiziune “The Money Channel”. 

“Consider această numire drept o provocare profesională şi sunt sigur că împreună cu echipa voi reuşi să duc la bun sfârşit obiectivele pe care mi le-am propus. În cazul în care voi considera necesar, voi întări echipa cu noi avocaţi care se înscriu în parametrii de performanţă profesională pe care doresc să-i institui de acum înainte”, spune Ovidiu Ţibuleac.  Ovidiu Ţibuleac s-a alăturat echipei “Boştină şi Asociaţii”  în 2005  şi a devenit avocat-partener în anul 2009. Anterior, Ovidiu a fost director general al Direcţiei Juridice din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor şi al Departamentului “Fond de Garantare” al aceleiaşi autorităţi (2002 – 2005), unde a participat activ la elaborarea proiectelor de acte normative care reglementează domeniul asigurărilor şi reasigurărilor în România. Între anii 1998 şi 2002 Ovidiu a ocupat funcţia de şef serviciu juridic în cadrul Ministerului Finanţelor Publice. 

„Vom continua să facem evaluări individuale cât şi la nivelul echipelor de avocaţi, aducând şi promovând oameni talentaţi care pot aduce plus-valoare echipei noastre”, adaugă Doru Boştină.

Despre Bostina & Asociatii SPRL

Cu o crestere spectaculoasa in ultimii cinci ani, Bostina & Asociatii este in prezent cea mai mare casa de avocatura si una dintre cele mai respectate firme de pe piata de consultanta juridica din Romania.
Deviza noastra - Partners in Trust – exprima cel mai bine devotamentul nostru pentru excelenta muncii, dedicare si incredere reciproca.