Boştină şi Asociaţii, alături de comunitatea de afaceri din Sibiu, la Gala Companiilor Performante

BUCURESTI - 22 noiembrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Juridic

Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a participat, alături de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judetului Sibiu la Gala Companiilor Performante, eveniment în cadrul căruia au fost premiate cele mai performante companii din judeţul Sibiu.

“Această gală a demonstrat, dacă mai era nevoie, că Judeţul Sibiu are un potenţial economic exceptional, potenţial pe care antreprenorii, oamenii de afaceri locali precum şi investiorii străini au ştiut să-l exploateze chiar şi în acest climat economic advers. În ceea ce ne priveşte, am deschis un biroul teritorial la Sibiu încă din anul 2005, fiind, de altfel, singura casă de avocatură din România cu o reţea prorpie de birouri locale” spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

 

În cadrul Galei au fost premiate mai multe companii care au performat în anul 2012 în domeniile lor de activitate, de la industrie, transporturi şi construcţii la IT, High-Tech, servicii şi turism.

 

Boştină şi Asociaţii are trei avantaje strategice care, coroborate, pot face diferenţa pentru companiile din provincie:  asistenţă juridică de business în toate domeniile dreptului comercial, ceea ce permite abordarea de o manieră integrată a problemelor juridice ale companiilor; 20 de birouri teritoriale care oferă, practic, aceeaşi expertiză juridică de top în orice colţ al ţării ca şi în Bucureşti; resursele umane si logistice –peste 130 de avocaţi şi consultanţi – ceea ce permite gestionarea cu succes a unui număr enorm de dosare şi speţe.

 

“Una din cele mai dure lecţii predate de actuala criză economică miilor de companii – indiferent de mărimea lor şi de poziţionarea lor geografică - a fost că diferenţa între eşec şi succes este făcută de calitatea asistenţei juridice pe care o ai la dispozitie” mai adaugă Doru Boştină.

Despre Bostina & Asociatii SPRL

Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.