De Paste, Brady Auto Center ofera un plin de combustibil.

BUCURESTI - 21 aprilie 2008

Comunicat tip General in Auto

Toti clientii Brady care achizitioneaza in perioada 7 aprilie - 7 mai 2008 un autoturism Skoda de la dealerul din Bd. Iuliu Maniu 291-301 primesc la livrarea masinii, un card valoric de 50 l combustibil valabil in benzinariile Mol.

Fie ca este vorba de o SkodaFabia sau Octavia, de un Roomster sau un Superb, iepurasul Brady aduce un bonus de Pasti de care cu siguranta avem nevoie.
Sarbatorile pot fi astfel mai bogate, mai frumoase si mai linistite atunci cand cineva se gandeste la tine si la confortul tau.
Regulamentul promotiei se gaseste pe situl www.bradytrade.ro

Autoturismele Skoda sunt recunoscute pentru consumul econom de carburant, obtinut prin reducerea pierderilor de tractiune pe roata, optimizand aerodinamica masinii, reducand consumul energetic si micsorand greutatea componentelor.

Despre Brady Trade

Brady Auto Center – dealer autorizat Skoda – ofera servicii de calitate la preturi competitive: vanzari autoturisme Skoda noi, parc auto second-hand, buy–back, drive-test, leasing si asigurare, service: mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, diagnoza, ITP, tunning si tractari auto non-stop.
Brady Auto Center, dealer Skoda
Carmen Bota - Marketing Manager
Bd. Iuliu Maniu 291-301, sector 6, Bucuresti
Tel. 021-3187650 / Fax. 021-3168787
marketing@bradytrade.ro