GALA UNSICAR AWARDS 2023 PREZINTĂ CÂȘTIGĂTORII CELEI DE A XVIII-A EDIȚII

BUCURESTI - 14 decembrie 2023

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle

UNSICAR, organismul reprezentativ al industriei de asigurări și brokeraj în asigurări, anunță câștigătorii celei de-a XVIII-a ediții de Gala Premiilor UNSICAR. După o pauză de trei ani, Gala UNSICAR Awards 2023 revine într-un format nou și de impact, unde peste 70 de proiecte s-au înscris în această cursă, marcând o participare record din partea companiilor de asigurări și brokeraj în asigurări. Pentru prima oară în istoria acestor premii, proiectele înscrise au putut fi votate de către clienții companiilor de asigurări și ulterior jurizate de un juriu format din experți locali și internaționali, oameni de business și cadre universitare.

Premiile UNISCAR Awards 2023

Premiile UNISCAR Awards 2023

Cei 12 câștigători au fost anunțați în cadrul Galei UNSICAR Awards 2023 ce a avut loc miercuri, 13 decembrie 2024, sub umbrela conceptului de „Antifragilitate". Această temă reflectă trăsătura esențială a industriei de brokeraj în asigurări din România, evidențiată pe deplin în acest an marcat de instabilitate economică și provocări neașteptate. Brokerii din industrie nu doar că au rezistat, ci și-au întărit poziția în preferințele clienților. Gala UNSICAR Awards 2023 sărbătorește personalitățile și companiile din industria asigurărilor care au demonstrat nu doar supraviețuirea, ci și creșterea și inovația în fața provocărilor.

 

Premiile pentru asigurători:

Premiul pentru Cel mai bun produs de asigurări de viață  a fost câștigat de Groupama pentru proiectul: Asigurarea de viață cu retur de prima.

Premiul pentru  Cel mai bun produs de asigurări generale a fost câștigat de UNIQA Asigurări S.A. pentru produsul de asigurare: ECOhome Protect – Asigurarea „Toate Riscurile” pentru sisteme de energie regenerabilă pentru uz domestic (prosumatori).

Premiul pentru Cea mai bună campanie de comunicare în asigurări a fost câștigat de Groupama pentru proiectul: Salvatorii de vieți.

Premiul pentru Curaj și încredere în piața de asigurări din România a fost câștigat de Allianz-Tiriac Asigurări pentru proiectul: Dovezi de curaj și încredere în piața de asigurări din România.

Premiul Broker managerul anului 2023 a fost câștigat de OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP.

 

Premiile pentru companiile de brokeraj în asigurări:

Premiul pentru Cea mai creativă soluție în asigurări retail a fost câștigat de DESTINE BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE pentru proiectul: Soluții creative Retail - Now Health.

Premiul pentru Cea mai complexă soluție de asigurare corporate a fost câștigat de Otto Broker de Asigurare S.R.L pentru proiectul: Arhitecți de solutii complexe prin co-asigurări atipice pentru proiecte de mari dimensiuni.

Premiul pentru Cea mai frumoasă campanie de responsabilitate socială a unui Broker de Asigurări a fost câștigat de OVB Allfinanz România pentru proiectul: OVB România susține misiunea PEDITEL.

Premiul pentru Cel mai bun proiect de dezvoltare a oamenilor din echipă a fost câștigat de OVB Allfinanz România pentru proiectul: Investiție continuă în educație și dezvoltare.

Premiul individual Performerul Anului în asigurări retail a fost câștigat de ASIGEST BROKER.

Premiul individual Performerul anului în Asigurări Corporate a fost câștigat de ASIGEST BROKER.

Premiul pentru Compania de brokeraj cea mai apreciată de clienți a fost câștigat de Otto Broker de Asigurare S.R.L pentru proiectul: Net Promoter Score & mai mult decât atât în Otto Broker.

 

Prin introducerea noului format al premiilor UNSICAR Awards 2023, am aspirat să conferim o semnificație sporită acestor distincții în industria de asigurări din România. Am dorit să aducem plus valoare premiilor, transformându-le într-un trofeu care nu doar reflectă respectul și încrederea clienților, ci și celebrează obstacolele depășite cu inovație și încredere.

Conceptul de antifragilitate din industria asigurărilor este evidențiat prin rezultatele și provocările pe care le-a adus acest an. Într-un context economic volatil, antifragilitatea devine un avantaj competitiv esențial, garantând succesul pe termen lung și devenind un catalizator pentru orice efort susținut către excelență. Astfel, UNSICAR și-a consolidat poziția de lider în reprezentarea brokerilor de asigurări din România.”, a  declarat Dorel Duță -  Președintele UNSICAR în cuvântul de deschidere al Galei UNSICAR Awards 2023. 

 

Gala UNSICAR Awards 2023 a adus în prim-plan 12 categorii distincte de premii, reflectând diversitatea și excelența din industria asigurărilor. 

Gala UNSICAR Awards 2023 în cifre:

- 71 de proiecte înscrise;

- 16.500 de voturi (validate) din partea publicului;

- 12 jurați;

- 21 de nominalizări și 5 premii oferite în categoria premiilor pentru companiile de asigurări;

- 36 de nominalizări și 7 premii oferite în categoria premiilor pentru brokeri;

- 2 premii speciale.

 

 

Pentru detalii suplimentare privind Gala UNSICAR Awards 2023, vizitați site-ul oficial al evenimentului: https://evenimenteunsicar.ro

 

*** 

Gala UNSICAR Awards 2023 

Parteneri oficiali: DESTINE Broker, Inter Broker si ALLIANZ ȚIRIAC

Parteneri principali: PRESTIGE Broker, RENOMIA, CAMPION BROKER, MARSH ROMANIA, OMNIASIG

Parteneri: INTARO, GENERALI, GRAWE, HELLAS DIRECT, GROUPAMA, ASIROM, AXERIA.

Sponsori: EXA Broker, MEDIHELP INTERNATIONAL, HOBBIT Broker,  ACTIV ASIGURARI, PRO FIDUCIARIA, ASIGEST Broker, Millenium Insurance Broker, TITAN Broker, OVB,  IDEA Broker.

 

***

Despre UNSICAR

 

Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere și Consultanță în Asigurări (UNSICAR), organizație înființată în anul 2000, reprezintă 76 de companii din domeniile: brokeraj de asigurare, regularizare daune și pregătire profesională.

 

Cota membrilor UNSICAR totalizează 60% din piața de brokeraj de asigurare. Uniunea reprezintă interesele colective ale membrilor săi și colaborează cu instituţiile publice pe aspecte care privesc piaţa de brokeraj de asigurare și consumatorul de produse de asigurare. UNSICAR este membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau International des Producteurs d’Assurances et de Reassurances), organizație internationala înființată în 1937 care reunește asociațiile profesionale naționale ale intermediarilor în asigurări, precum și a POI (Partners of Intermediaries).

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brain-4-strategy/gala-unsicar-awards-2023-prezinta-ca-tigatorii-celei-de-a-xviii-a-edi-ii