INOVECO SRL: premiat pentru 30 de ani de soluții inovatoare în construcții, tehnologie industrială, agricultură și mediu

BUCURESTI - 21 decembrie 2023

Comunicat tip General in Constructii

INOVECO SRL sărbătorește în luna decembrie 30 de ani de inovație și dezvoltare sustenabilă în lumea afacerilor. Cu o reputație solidă în domeniul mediului și al îmbunătățirilor funciare, compania oferă o gamă diversificată de produse și servicii inovatoare în lucrări de construcții pentru drumuri, parcări, piste aeroportuare, demolări, infrastructură pentru alimentare cu apă și canalizare, lucrări hidrotehnice, construcții civile și industriale, precum și lucrări speciale de construcții.

Inoveco_30 de ani de soluții inovatoare în construcții

Inoveco_30 de ani de soluții inovatoare în construcții

Cea mai importantă investiție a firmei a fost, este și va rămâne investiția în capitalul uman. Compania se angajează să îmbunătățească viața angajaților și a clienților săi prin Valoarea Faptei. Cu parteneriate solide și orientare către client, INOVECO a obținut realizări remarcabile, menținând un angajament puternic față de oameni și calitate. Cu privire spre viitor, INOVECO își propune să continue inovația, să-și extindă activitățile și să contribuie la construirea unui viitor sustenabil și progresiv.”, a declarat Valentin Feodorov, Director general al INOVECO SRL.

 

INOVECO SRL a obținut în această lună trei premii distincte care marchează cele trei decenii de performanță:

 

Premiul pentru 30 de ani de excelență în sectorul de infrastructură de mediu

       din partea FPSC - Federația Constructorilor la Gala Star Construct, ediția a IV-a, care a avut loc pe 8 decembrie, în București

Premiul pentru 30 de ani de excelență în construcții, producție industrială, agricultură și protecția mediului

       la Gala Club Antreprenor, ediția a XIII-a din 14 decembrie, București.În cadrul simpozionului pentru managementul deșeurilor organizat la Craiova pe 14 decembrie, INOVECO a primit 

PREMIUL PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ ȘI TEHNOLOGII CURATE

     pentru lucrările desfășurate pe întreg teritoriul României, care au avut un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, contribuind astfel la reducerea poluării mediului.

 

Fondată acum trei decenii, INOVECO SRL a început ca un pionier în tehnologiile de extrudere pentru produse din polietilenă. Astăzi, firma depășește 40 de milioane de euro cifră de afaceri și se clasează în clasa A de performanță, conform criteriilor bancare de evaluare.

 

Cu peste 60 de milioane de metri pătrați de materiale geosintetice instalate în proiecte majore precum autostrăzi, drumuri, căi ferate, poduri, depozite de deșeuri și lucrări de impermeabilizare a canalelor de irigații, INOVECO SRL demonstrează un angajament solid pentru inovație și sustenabilitate. Materialele geosintetice nu sunt doar o soluție eficientă pentru construcții, dar contribuie și la protejarea mediului, reducând emisiile de CO2 și optimizând utilizarea resurselor naturale limitate.

 

Cu un portofoliu complex, INOVECO SRL nu se rezumă doar la construcții și materiale. Compania a evoluat spre tehnologii de compostare, echipamente de salubritate și soluții complete de irigații, reflectând adaptabilitatea și diversitatea competențelor echipei sale.

 

De-a lungul anilor, INOVECO SRL și-a consolidat poziția de lider în industria construcțiilor și protecției mediului, oferind soluții inovatoare și contribuind la un viitor verde și sustenabil. Cele mai importante locații din România precum: București și județele Alba, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Brăila, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vâlcea beneficiază de depozite de deșeuri municipale realizate cu materiale furnizate și instalate de echipa INOVECO. 

 

Calitatea lucrărilor executate de INOVECO SRL a fost recunoscută constant de către ARACO – Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții, prin premiile Trofeele Calității acordate de-a lungul celor trei decenii de activitate. 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brain-4-strategy/inoveco-srl-premiat-pentru-30-de-ani-de-solutii-inovatoare-in-constructii-tehnologie-industriala-agricultura-si-mediu