Milonga Babilon in parcul Herastrau, duminica 4 iulie de la 8 pm

BUCURESTI - 2 iulie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Duminica, 4 iulie a.c. de la ora 8 pm pana la miezul noptii sunteti invitati la Milonga Babilon, pe terasa Byblos din parcul Herastrau, situata intre intrarea in parc de la Piata Charles de Gaulle si cea de la restaurantul Pescarus, paralel cu Bulevardul Aviatorilor.

Milonga Babilon in parcul Herastrau, duminica 4 iulie de la 8 pm

In comparatie cu alte tari (chiar vecine cu noi), in Romania comunitatea de tango nu este foarte mare si este concentrata mai ales in Bucuresti, desi exista minuscule comunitati de tango si in Constanta, Iasi, Cluj si pana de curand a existat una si in Sibiu. In ultima vreme, cel putin in Bucuresti au aparut mai multe scoli de tango care promoveaza diverse stiluri.

In capitala exista petreceri de tango aproape in fiecare noapte, insa marea majoritate se desfasoara – din pacate -- in spatii inchise, chiar si pe timpul verii.

De aici si oportunitatea de a organiza aceasta Milonga Babilon pe foarte placuta terasa a recent inauguratului restaurant Byblos ('movie and food') din parcul Herastrau. Este de fapt al doilea Byblos, dupa cel care a existat pana acum cativa ani in centrul Bucurestiului, in preajma Ateneului.

Am ales titlul 'Milonga Babilon' pentru ca viata in Bucuresti vara, cu clima devenita aproape tropicala si mai ales in timpuri incerte de criza seamana cu o babilonie, pe care e mai bine sa o.. dansezi decat sa o pui la inima.

O milonga este o petrecere la care se danseaza tango. Muzica de tango poate fi de trei feluri ea insasi: tango, vals si milonga. In mod obisnuit sunt trei-pana la patru piese muzicale pe care se danzeaza. Acestea formeaza o asa-numita 'tanda', urmata de o scurta pauza muzicala numita 'cortina', care permite eliberarea ringului de dans si formarea de perechi noi.

Despre BT Public Relations

Exista un numar de reguli informale care dicteaza modul in care dansatorii isi aleg partnerii. Dar despre toate acestea, precum si multe altele, puteti afla cel mai bine venind – si eventual dansand, sau cel putin privind -- la Milonga Babilon.

###
Geo Scripcariu
BT Public Relations
Mobil: 0745-09.61.91
Direct: 031-401.29.42
Tel/Fax: 021-410.54.15

geo.scripcariu@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bt-public-relations/milonga-babilon-in-parcul-herastrau-duminica-4-iulie-de-la-8-pm