BSS - prezenta la Cleaning Show 2013

BUCURESTI - 2 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Imobiliare

BSS va fi prezenta la Cleaning Show, cea mai importanta expozitie in domeniul curateniei profesionale din tara, care se va desfasura intre 9 – 12 aprilie in Centrul Expozitional Romexpo - pavilion C6.

Este a treia participare consecutiva, iar la editia din acest an avem statutul de partener principal al evenimentului. Vom expune pe o suprafata inchiriata totalizand 58 mp (stand interior de 40 mp si  zona  exterioara de 18 mp)., suprafata de peste doua ori mai mare comparativ cu cea de la Cleaning Show 2012.

In cadrul standului, ca si in zona exterioara, vom  prezenta  echipamente,  dispozitive si solutii specifice diferitelor operatiuni de curatenie, specialistii nostri fiind pregatiti sa ofere toate informatiile necesare reprezentantilor firmelor interesate de servicii profresionale de curatenie . Totodata, pe parcursul celor patru zile de desfasurare a targului, vom organiza demonstratii si aplicatii practice la stand si pe platforma exterioara. Si,  mai ales, vom participa la concursul profesional IMPECABILII, cu obiectivul  repetarii performantei de anul trecut – locul I!

In plus fata de editiile anterioare, anul  acesta vom promova, alaturi de serviciile de curatenie, si pe cele de dezinfectie, dezinsectie si deratizare, precum si serviciile de peisagistica.

Va asteptam sa ne vizitati la standul nostru din pavilionul C6 din Centrul Expozitional Romexpo.       

 

Echipa BSS(dep. Marketing/Vanzari)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/building-support-services/bss-prezenta-la-cleaning-show-2013