byron canta unplugged pe Terasa Verona alaturi de Luiza Zan, A Quattro Quartet si The Boxes

Locul desfasurarii: Terasa Verona

Organizator: byron management

byron canta unplugged pe Terasa Verona alaturi de Luiza Zan, A Quattro Quartet si The Boxes

Sambata, pe 25 august 2012, incepand cu ora 19:00, trupa byron revine pe Terasa Verona din Bucuresti cu un nou concert unplugged. Alaturi de invitatii speciali Luiza Zan si A Quattro Quartet, cei cinci membri ai formatiei vor canta acustic si putin dramatic intr-o seara de vara care, sa speram, va fi senina si racoroasa (daca totusi temperaturile vor fi ridicate, avem incredere in limonada celor de la Verona).

 

Piesele byron vor suferi transformari radicale, majoritatea fiind complet reorchestrate pentru o experienta 100% acustica. Unele din variante le cunoasteti de pe DVD-ul unplugged Acoustic Drama, iar altele veti face cunostinta in seara concertului. Se vor canta si cateva piese de pe urmatorul album de studio byron, pentru care se compune in prezent si care cel mai probabil va fi lansat in primavara anului viitor. Una dintre piesele noi, Road Trip, beneficiaza si de un videoclip lansat recent care poate fi vizualizat aici: http://youtu.be/fKEXYFEYsGU

 

In deschiderea concertului va avea debutul live trupa The Boxes, care are de altfel in componenta trei membri byron. The Boxes este un proiect indie folk/acoustic rock cu influente blues, jazz si funk care a pornit in 2011. Atunci, Costin Oprea, chitaristul byron, a compus cateva piese pe care le-a orchestrat alaturi de Dan Georgescu. Ulterior s-a alaturat si Laszlo Demeter – initial la tobe, apoi la bass – urmat de Mircea Mutulescu la voce, descoperit in urma unei competitii organizate de Luiza Zan, si de Georgian Nitu la clape. Cei cinci isi iau numele de la piesa “Boxes” a lui Charlie Winston, de care toti se simt legati la un nivel profund. Un prim single va fi lansat in curand.

 

Un prim concert byron unplugged la Terasa Verona, din spatele librariei Carturesti (str. Arthur Verona, nr. 13-15) a avut loc la inceputul lunii iunie. Atunci,  trupa a lansat primul concert romanesc pe disc Blu-ray: Live Underground in Salina Turda. Concertul Live Underground se poate gasi atat in format DVD cat si Blu-ray in librariile Carturesti din toata tara.

 

Va asteptam asadar sambata, 25 august, la Terasa Verona alaturi de trupele byron (unplugged), The Boxes si invitatii speciali Luiza Zan si A Quattro Quartet. Muzica va rasuna in gradina celor de la Carturesti incepand cu ora 19:00 iar pretul unui bilet va fi 30 de lei.

 

byron unplugged:

Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut

Costin Oprea – chitara acustica 6fingers – chitara acustica, voce, acordeon, glockenspiel, melodica

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe, percutie

 

The Boxes:

Costin Oprea – chitara, voce

Dan Georgescu – tobe, voce

Mircea Mutulescu – voce, percutie, oboi

Laszlo Demeter – bass

Georgian Nitu - clape

 

http://www.byronmusic.ro

http://facebook.com/byronmusic

https://www.facebook.com/theboxes.ro

 

Despre BYRON MANAGEMENT S.R.L.

byron management este compania care se ocupa de managementul si impresariatul trupei de muzica byron. byron: Site – http://byronmusic.ro Facebook – http://facebook.com/byronmusic Twitter – http://twitter.com/byronmusic Youtube – http://youtube.com/byronvideos download – http://tinyurl.com/download-byron

Confirmare pana la data: 25 august 2012

Participare: Taxa de participare