byron lanseaza DVD-ul Live Underground la Targoviste pe 12 mai

Locul desfasurarii: La Scriitori

Organizator: byron management

byron lanseaza DVD-ul Live Underground la Targoviste pe 12 mai

In acest weekend trupa byron porneste turneul de promovare a DVD-ului Live Underground, filmat la peste 100 de metri sub pamant in salina din Turda.

 Sambata, 12 mai, byron vor merge pana la Targoviste , unde vor canta in club La Scriitori incepand cu ora 21:00.

 

DVD-ul Live Underground contine cele doua concerte sustinute de byron in salina Turda (unplugged pe insula de sare si electric in amfiteatru, in total 100 de minute de muzica) plus un documentar despre salina prezentat de Marius Florea Vizante, un making-of, o galerie foto, comentariul audio al trupei si alte surprize (aproape 30 de minute de materiale bonus). Invitatul special al celor de la byron a fost Nicu Alifantis, iar in concert a fost interpretata si o piesa noua, care va aparea pe urmatorul disc de studio: Running in Circles.

 

Acustica salinei este impresionanta, asemenea unei mari catedrale, iar cele 8 camere HD care au filmat concertul (dintre care una montata pe o macara de 12 metri lungime) ofera niste perspective spectaculoase asupra salinei si a trupei de pe scena. Live Underground este produs in parteneriat cu Empire Video Production si cu participarea HBO Romania, iar din aceasta vara va fi primul concert romanesc disponibil si in format Blu-ray (editie limitata), pentru o calitate impecabila a sunetului si a imaginii.

 

Trailer DVD: http://youtu.be/I-qAzakseuc

 

Haideti asadar la intalnirile live cu trupa byron- sambata, 12 mai, Targoviste (ora 21:00, La Scriitori, concert live ).

Veti putea pune mana pe DVD ceva mai devreme decat va ajunge in magazine, veti auzi cateva din piesele noi byron si veti vedea formatia la lucru intr-o noua componenta!

 

byron:

Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut

Costin Oprea – chitara electrica

6fingers – clape, chitara acustica, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe

 

http://byronmusic.ro

http://facebook.com/byronmusic

http://twitter.com/byronmusic

http://youtube.com/byronvideos

 

Despre BYRON MANAGEMENT S.R.L.

byron management este compania care se ocupa de managementul si impresariatul trupei de muzica byron. byron: Site – http://byronmusic.ro Facebook – http://facebook.com/byronmusic Twitter – http://twitter.com/byronmusic Youtube – http://youtube.com/byronvideos download – http://tinyurl.com/download-byron

Confirmare pana la data: 12 mai 2012

Participare: Taxa de participare