Kumm 15 ani – concerte aniversare la Cluj si la Bucuresti; invitati speciali: trupa byron

BUCURESTI - 24 septembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Daca ati fredonat macar o data refrenul de la „1000 de chipuri”, daca ati dansat pe „Yellow Fever” sau ati dat vina pe „Angels & Clowns”, daca ati mers la „Different Parties” cand tot ce va doreati era sa „Rest In Pieces” fredonand un „Pop Song” si intrebandu-va „where do broken hearts go?”... a venit vremea sa cantati la multi ani trupei Kumm , care in aceasta toamna implineste 15 ani de activitate!

Kumm 15 ani – concerte aniversare la Cluj si la Bucuresti; invitati speciali: trupa byron

Cu aceasta ocazie, Kumm vor sustine doua concerte aniversare: pe 19 octombrie la Cluj -Napoca ( Flying Circus Pub), si pe 1 noiembrie la Bucuresti (The Silver Church). Alaturi de Kumm vor mai fi pe scena atat fosti membri cat si actuali prieteni ai formatiei, iar invitatii speciali de la trupa byron ii vor ajuta sa sufle in lumanari. In plus, la fel ca acum cinci ani, Dan Byron va urca pe scena alaturi de fostii colegi din Kumm vreme de cateva piese.

De-a lungul celor 15 ani, stilul Kumm a evoluat de la rock cu accente progresive la rock alternativ, incluzand sonoritati diverse si stiluri diferite care imbogatesc atmosfera fiecarei piese. Au sustinut peste 500 de concerte in Romania, Germania, Ungaria, Italia, Elvetia, Cehia, Turcia, Republica Moldova si Bulgaria, au lansat 8 materiale discografice (dintre care 5 albume de studio), si au compus peste 150 de piese dintre care aproximativ 60 sunt incluse in albumele lansate. Mai mult, sunt laureati ai catorva festivaluri de gen din Romania, Italia si Ungaria, si au fost apreciati ca fiind "trupa care poate umple toate spatiile sonore" (Badische Zeitung, Germania).

Trupa byron (scris intentionat cu litera mica) a fost infiintata in 2006 de catre Dan Byron, solist vocal Kumm in perioada 2002 – 2005. Muzica lor poate fi caracterizata ca rock alternativ cu influente din multe genuri, printre care rock progresiv, jazz si funk, si au lansat pana in prezent trei discuri de studio si doua DVD-uri live. Trupa se pregateste momentan pentru inregistrarea celui de-al patrulea album, care va fi lansat primavara viitoare.

Haideti asadar pe 19 octombrie in Flying Circus Pub (Cluj-Napoca) si pe 1 noiembrie in The Silver Church (Bucuresti) ca sa sarbatorim asa kumm se cuvine 15 ani de activitate a uneia dintre cele mai prolifice si mai versatile trupe din Romania! Surprizele se vor tine lant alaturi de Kumm si invitatii lor, asa ca prezenta la macar unul dintre cele doua evenimente este obligatorie :)

Kumm: Catalin Mocan (voce), Eugen Nutescu (chitara, voce), Kovacs Andras (clape), Mihai Iordache (saxofon), Utu Pascu (bass), John Ciurea (tobe). - http://www.kumm.ro - http://www.facebook.com/KUMMband

byron: Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), Costin Oprea (chitara electrica), 6fingers (clape, chitara acustica, voce), Laszlo Demeter (bass), Dan Georgescu (tobe).

- http://www.byronmusic.ro - http://www.facebook.com/byronmusic

Despre Byron Management

byron management este compania care se ocupa de managementul si impresariatul trupei de muzica byron.
byron:
Site – http://byronmusic.ro
Facebook – http://facebook.com/byronmusic
Twitter – http://twitter.com/byronmusic
Youtube – http://youtube.com/byronvideos
download – http://tinyurl.com/download-byron

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/byron-management/kumm-15-ani-concerte-aniversare-la-cluj-si-la-bucuresti-invitati-speciali-trupa-byron