Lansarea MediQApp(Medical Quality Application) in sanatate - o inovatie inteligenta software pentru analiza integrata de risc din domeniul medical

BUCURESTI - 12 noiembrie 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, IT&C, Sanatate, Stiinta / Cercetare, Farmaceutic

Live site

Calitakropolis organizează cea de-a IV-a ediție a Conferinței Naționale “Managementul Riscului – O provocare în sănătate”, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Ministerul Cercetării si Inovării , Academia Romana, UMF “Carol Davila” Bucureşti, Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, Institutul de Studii, Cercetare, Dezvoltare şi Inovare al Universitatii “Titu Maiorescu” Bucureşti, și Asociația pentru Managementul Calităţii în Sănătate, care se va desfășura în data de joi- 22 noiembrie 2018, orele 09.00-15.00 în București la Complex CARO, Sala Eminescu, B-dul Barbu Vacarescu nr.140A.

Lansarea aplicatiei de gestionare a managementului calitatii care aduce inovatie inteligenta aplicata integrat analizei de risc in sistemul de sanatate

Lansarea aplicatiei de gestionare a managementului calitatii care aduce inovatie inteligenta aplicata integrat analizei de risc in sistemul de sanatate

 "Don't count the days Make the days count." 

Muhammad Ali

Compania Calitakropolis lansează aplicaţia MediQApp (Medical Quality Application) un produs software dezvoltat 100 % de romani pentru sistemul sanitar din Romania.

MediQApp este prima si singura aplicatie romaneasca de management al calitatii in sanatate destinata tuturor unitatilor sanitare din Romania, care optimizeaza complet modul de gestionare a operațiunilor privind calitatea din cadrul spitalelor.

Conferinta se adreseaza factorilor decizionali din unitatile  sanitare ale sistemului medical (manageri, directori), medicilor si personalului medical in general, dar si evaluatorilor ANMCS de servicii de sanatate.

Dintre subiectele dezbatute in cadrul conferintei:

           Inovarea software MediQApp in managementul calitatii

-          Managementul riscurilor clinice - garantia sigurantei pacientului

-          Rolul Ministerului Sanatati in controlul riscurilor unitatilor subordonate si a celor aflate in coordonarea sau sub autoritatea sa

-          cercetarea din medicina de precizie despre riscurile clinice privind epigenetica

-          noi surse de finantare destinate spitalelor si clinicilor medicale

-          combaterea infecţiilor – provocarea din prezent si viitor ( bio-degradabil, non-toxic si non-coroziv)

Marile avantaje ale aplicatiei MediQApp: inlatura barierele de comunicare dintre salariatii spitalului, usureaza interactiunea de la distanta si devine instrumentul inovativ prin care calitatea ofera timp mai mult interactiunii medic - pacient.

 Disponibilitatea utilizatorilor este generata de usurinta cu care se foloseste MediQApp. Motivul e dat de simplitatea cu care toate solicitarile de la momentul acreditarii, sau de la momentul oricaror verificari si controale pot fi rezolvate rapid si sigur.

Toate detaliile despre programul conferintei si modalitatea de inscriere le gasiti pe link-ul: www.mediqapp.ro/evenimente

CONFIRMAREA PARTICIPĂRII ESTE OBLIGATORIE!

Prețul biletului este 300 lei iar achiziția pe SICAP (SEAP) se realizează pe cod CPV 80561000-4 servicii de formare în domeniul sănătății (preț unitar 252 lei fără TVA).

Contact: Adina Manolache | +40.728.318.066 | calitakropolis@gmail.com.

 

Despre Calitakropolis

Misiunea noastra este sa punem la dispozitie experienta, cunostintele si intreaga capacitate de inovare pentru a oferi solutii adaptate cerintelor clientilor nostri.