“Creativitate si inovare” – intalnire intre tineri cu spirit intreprinzator si managementul firmei Heidi Chocolats Suisse S.A.

Locul desfasurarii: Sediul firmei Heidi Chocolats Suisse S.A: B-dul Biruintei 87 Pantelimon

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Euro Info Centre Bucuresti

“Creativitate si inovare” – intalnire intre tineri cu spirit intreprinzator si managementul firmei Heidi Chocolats Suisse S.A.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Euro Info Centre Bucuresti, organizeaza intalnirea „Creativitate si inovare” intre studenti, tineri potential intreprinzatori si managementul firmei Heidi Chocolate Suisse SA. Intalnirea este adresata tinerilor dornici sa-si dezvolte o afacere, si va avea loc miercuri, 29 noiembrie a.c. intre orele 14:00 – 15:00 la sediul firmei.
Heidi Chocolate Suisse SA este primul producator strain de ciocolata in Romania. Continuand succesul grupului Laederach in Romania, firma romaneasca a luat fiinta in 1994 cu 15 oameni, ajungand in prezent la un numar de peste 300 de angajati. Heidi a stabilit noi standarde in productia ciocolatei in Romania, fiind in permanenta preocupata de inovarea si imbunatatirea produselor sale.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza aceasta intalnire in cadrul proiectului „Promovarea spiritului antreprenorial: 5 experiente pentru 5 teme”, ce are ca obiectiv principal dezvoltarea spritului antreprenorial in randul tinerilor.
Proiectul inscrie 5 intalniri intre tineri intreprinzatori si reprezentanti ai unor firme de succes, pe urmatoare teme:
- cutezanta si responsabilitate
- creativitate si inovare
- jucator pe piata mondiala
- afacerea: o relatie intre oameni
- bunastare intr-o societate dinamica.
Acest proiect este coordonat de Euro Info Centre Marseille-Provence si este derulat in parteneriat cu Centrele Euro Info din Bulgaria, Italia, Grecia si Romania.


Informatii suplimentare: Cristina Roua si Magda Ceamuru, Euro Info Centre Bucuresti, tel: 021 319 01 11, e-mail: euroinfo@ccir.ro.

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera