Forumul pentru Dezvoltare Durabila si Protectia Mediului

Locul desfasurarii: in cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, sala A.I. Cuza

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei impreuna cu Fundatia Grupului de Initiativa Ecologica si Dezvoltare Durabila

Camera de Comert si Industrie a Romaniei impreuna cu Fundatia Grupului de Initiativa Ecologica si Dezvoltare Durabila, organizeaza vineri 14 Martie 2008, Forumul pentru Dezvoltare Durabila si Protectia Mediului. Evenimentul se va desfasura in cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, sala A.I. Cuza, incepand cu ora 10.00.
La invitatia Domnului Senator Ion Iliescu, Presedintele Fundatiei G.I.E.D.D., a Doamnei Doctor Inginer Cristiana Sarbu, Presedinte Executiv al G.I.E.D.D., si a Domnului Avocat Mihail M. Vlasov, Presedintele C.C.I.R., vor fi prezenti la lucrarile Forumului: Domnul Emil Constantinescu, fost Presedinte al Romaniei, Domnul Ion Haiduc, Presedintele Academiei Romane, Domnul Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Domnul Attila Korodi, Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Domnul Adriean Videanu, Primarul General al Municipiului Bucuresti.
Intrucat Forumul pentru Dezvoltare Durabila si Protectia Durabila are in vedere consolidarea relatiilor dintre mediul institutional central/european si mediul de afaceri regional, organizatorii doresc sa reuneasca la dezbatere toti factorii decizionali din toate regiunile de dezvoltare.


BIROUL PRESA SI COMUNICARE
Tel: 319.01.78
E - mail: DRP@ccir.ro

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera