Galei de Excelenta in Afaceri

Locul desfasurarii: Sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bd. Octavian Goga, nr. 2 (Pasajul Marasesti), sala Assan a Centrului International de Conferinte al CCIR

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR)

Galei de Excelenta in Afaceri

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) va invita sa participati la a treia editie a Galei de Excelenta in Afaceri.
Preocuparea de evidentiere a fimelor cu rezultate deosebite se inscrie in misiunea generala a CCIR, aceea de a contribui la crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent si stimulativ.
In cadrul acestui eveniment sunt evidentiate firmele care au manifestat, in ultimii ani, nu numai o evolutie consecventă in afaceri, dar si un comportament corect in comunitatea locala de afaceri in care au activat, respectand principiile eticii in afaceri.
Gala Excelentei in Afaceri premiaza firmele care s-au situat pe primul loc in Topul National realizat de CCIR in ultimii 3-5 ani, promovand astfel concurenta loiala, performantele si mangementul modern, de natura sa sustina Romania in demersul sau irevocabil de aderare la Uniunea Europeana.
Evenimentul va avea loc in data de 12 decembrie 2006, incepand cu ora 18.00 la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bd. Octavian Goga, nr. 2 (Pasajul Marasesti), sala Assan a Centrului International de Conferinte al CCIR.


Iuliana Klebleev, tel: 319.01.66, e-mail: iuliana.klebleev@ccir.ro.

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera