Masa Rotunda cu tema: „Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra comunitatii de afaceri din Romania”.

Locul desfasurarii: Bd. Octavian Goga 2, sector 3, Bucuresti.

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR)

Masa Rotunda cu tema:  „Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra comunitatii de afaceri din Romania”.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), organizeaza vineri, 26.01.2007, o Masa Rotunda cu tema: „Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra comunitatii de afaceri din Romania”.

Vor participa reprezentanti ai Guvernului, ai Comisiilor parlamentare de specialitate, reprezentanti ai uniunilor patronale si sindicale, analisti economici.
Va invitam sa accesati la adresa www.ccir.ro materialele elaborate de CCIR care vor fi puse in circulatie cu acest prilej.

Evenimentul va avea loc vineri, 26.01.2007, incepand cu ora 10.00, in sala George Assan (tronson IV, etajul 1, acces prin intrarea “C”), Bd. Octavian Goga 2, sector 3, Bucuresti.Relatii suplimentare si confirmari la tel: 319.01.78, e-mail: pr@ccir.ro;
Persoana de contact: Corina Dumitru, Specialist PR

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera