Masa rotunda: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Cat atragem din fondurile structurale ?

Locul desfasurarii: Sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, din Bd. Octavian Goga, nr. 2 (Pasajul Marasesti), Sala DACIA (Mezanin 1)

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR)

Masa rotunda: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Cat atragem din fondurile structurale ?

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) organizeaza masa rotunda cu tema: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Cat atragem din fondurile structurale ?
Cat de pregatiti sunteti pentru a accesa aceste fonduri? Stim sa utilizam cele aproximativ 28 – 30 miliarde Euro in sase ani?
CCIR lanseaza un nou program destinat sa:
 contribuie activ la informarea mediului de afaceri cu privire la toate tipurile de fonduri structurale;
 incurajeze mediul de afaceri sa acceseze fonduri structurale;
 puna in contact companiile interesate in realizarea de proiecte de investitii prin fonduri structurale si firmele de consultanta ce acorda asistenta pentru redactarea de proiecte si accesarea fondurilor structurale.
Tematici propuse spre abordare: analiza stadiului actual de pregatire pentru accesarea fondurilor structurale.
Evenimentul se va desfasura in data de 4 aprilie 2007, incepand cu ora 14,00, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, din Bd. Octavian Goga, nr. 2 (Pasajul Marasesti), Sala DACIA (Mezanin 1) a Centrului International de Conferinte al CCIR.


Relatii suplimentare la tel: 021-319 01 51
Persoana de contact: domnul Mihai IVASCU.
Confirmari prin e-mail la adresa: mihai.ivascu@ccir.ro
Termen limita de confirmare: 3 aprilie 2007.

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera