Poze Canada

 • MAPN

  Poza: Întâlnire a ministrului român al apărării naţionale cu ministrul apărării din Canada

 • BitDefender pătrunde în Canada

  Poza: BitDefender pătrunde în Canada

 • Portalul romanilor din Canada

  Poza: Portalul romanilor din Canada

 • Tudor Gheorghe - turneu in Canada!!

  Poza: Tudor Gheorghe - turneu in Canada!!

 • Soluţiile SPSS determină o dezvoltare a operaţiunilor companiei Monterey Mushrooms în Statele Unite, Mexic şi Canada

  Poza: Soluţiile SPSS determină o dezvoltare a operaţiunilor companiei Monterey Mushrooms în Statele Unite, Mexic şi Canada

 • Koolro.com - un site social si interactiv al comunitatii romanesti din America si Canada

  Poza: Koolro.com - un site social si interactiv al comunitatii romanesti din America si Canada

 • Dan-Radu Zatreanu de la Montreal: E trist ca romanii trebuie sa plece in Bulgaria pentru a vedea meciul lui Bute din Canada!

  Poza: Dan-Radu Zatreanu de la Montreal: E trist ca romanii trebuie sa plece in Bulgaria pentru a vedea meciul lui Bute din Canada!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul canada.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la canada. Pozele pe tema canada cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul canada, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la canada, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la canada.