BEST FLOWER DESIGNERS EXHIBITION 2010- Expozitie florala la Carol Parc Hotel 5 *****

Locul desfasurarii: CAROL PARC HOTEL (zona Parcul CAROL)

Organizator: CAROL PARC HOTEL

Sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regina ANA a Romaniei, Carol Parc Hotel organizeaza in perioada 20-23 mai BEST FLOWER DESIGNERS EXHIBITION. Cea de a doua editie aduce in splendida locatie de langa Parcul Carol, 18 dintre cei mai buni designeri floristi si ateliere, peste 90 de lucrari, un juriu de personalitati publice marcante si un oaspete pe masura: Tomas De Bruyne celebrul master-florist, castigator al Word Cup, autor si guru al design-ului floral.

Tema din acest an a concursului, „REGINELE EUROPEI”, urmeaza sa fie interpretata in 6 categorii distincte, care vor onora stilul, frumusetea si personalitatea celor mai importante regine ale Europei, printre care si cele doua mari regine ale Romaniei: Regina Elisabeta si Regina Maria.
Designerii si Atelierele participante: Elena Toader-YAU Concept, Raluca Vaganu-Rustifina Art, Nicu Bocancea-Floraria IRIS, Luiza Mateescu-Chez Looise, Urban Flowers, Mara Istina-Aralia Flower, Maricica Rotaru, Nicoleta Ionita-Anemone, Dana State, Stefan Ditu-Flowers Garden, Judith Labancz-7 Trandafiri, Andreea Nastase- BAL Serv, Roxana Sofronie-Green Art, Andreea Radu- Emerald Wedding, Flower Studio, Nicu Marin-Floraria AMAZON, Andreea Munteanu –Daria Special, Mihaela Cutinici- Symbol Flower.

Avand ca elemente centrale frumusetea, eleganta, arta cele sase categorii sunt:
Wedding Bouquets : Marie Antoinette a Frantei– Premiul ELLE Mariaj
Table Arrangements: Little Princess - Premiul BBC GOOD FOOD
Flower Composition : Regina Maria - Premiul BBC GOOD HOMES
Room Arrangements : Regina Elisabeta – Premiul CAROL PARC HOTEL
Voslauer Challenge : Sissi a Austriei
Oasis Challenge: Royal Candles

Juriul va fi prezidat in acest an de celebrul master florist Tomas de Bruyne (www.tomasdebruyne.com ) care ii va avea aproape pe Andreea Esca, Rebecca Walter, Dan Vucicovici (Seful Catedrei de Cromatica, Forma si Design a Universitatii de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti), Sylvia Schlie Petre (proprietara Carol Parc Hotel), Teofil Molcut (Florists Only). Pe langa premiile juriului, partenerii evenimentului vor oferi premiile speciale, acestora adaugandu-se MARELE PREMIU BEST FLOWER 2010 care se va acorda de catre juriu designerului cu cea mai buna prestatie in concurs.

Expozitia va avea loc in perioada 20-23 mai la Carol Parc Hotel (zona Parcul Carol)
In 21 mai la ora 09.00 Tomas de Bruyne va sustine pentru designerii romani prelegere cu tema: 2010 Tendinte, Proportii si Emotii in Designul Floral

Intrarea este LIBERA sambata 22 si duminica 23 MAI. In ambele zile in jurul orei 14.00 vor avea loc prelegeri despre Design floral, Stilurile aranjamentelor florale si ale gradinilor si Prezenta florilor in arta sustinute de lectori ai Fundatiei Calea VIctoriei. Doua concursuri importante ii asteapta pe vizitatori:
• Premiul VOSLAUER: cu tichetul de pe produsele VOSLAUER Biolimo pot castiga: O selectie de produse Voslauer, O lucrare de design floral sau O noapte de vis la Carol Parc Hotel
• Premiul Vizitatorului : cursul FLORI si Aranjamente Florale oferit de EUROCOR.

Pentru a-si surprinde oaspetii cu „haine noi” Carol Parc Hotel si-a pus spatiile verzi si plantele in mainile magice ale designerului peisagist Ing. Denisse Adlah care le-a pregatit ca nimeni alta pentru vizitatorii din acest weekend, ce vor fi intampinati cu sampanie Schlumberger, Macarons a la Francaise de la Madame LUCIE si reviste gratuite BBC Good Homes, BBC Good Food, Villa Design si Casa si Gradina.

Partenerii evenimentului sunt Smithers Oasis, Schlumberger, Voslauer&Biolimo, Fundatia Calea Victoriei, Asociatia Ateliere Protejate, Eurocor, Editura Cetatea de Scaun, Madame LUCIE, Green Factory.
Parteneri media: Elle Mariaj, Viva, BBC Good Homes, BBC Good Food, Florists Only, Casa si Gradina, www.121.ro, www.hotnews.ro, www.smartwoman.ro, www.hotcity.ro,
Detalii: www.carolparchotel.ro/bestflower sau 0788 600 100

Organizat de catre cel mai prestigios hotel de 5 stele din Romania Best Flower Designers Exhibition 2010 este un eveniment de marca, exclusiv, al CAROL PARC HOTEL. Este o expozitie-concurs dedicata celor mai buni designeri florali, singurul eveniment din Romania care onoreaza talentul si creativitatea artistilor floristi si care isi doreste sa devina cat mai curand “sora" celebrelor evenimente similare din Regatul Unit al Marii Britanii si din Principatul de Monaco


Cristina TURNAGIU-DRAGNA
Brand Ambassador
THE CAROL PARC HOTEL 5*****
0788 600 100
0740 05 05 01
pr@carolparchotel.ro

Despre CAROL PARC HOTEL

Carol Parc Hotel este unanim recunoscut ca cea mai prestigioasa locatie hospitality din Bucuresti si singurul boutique hotel de 5 stele din Romania. Un mic palat cu 17 camere si apartamente, fiecare avand un design unic, Restaurantul Poem, comfortabilul Piano Club si Bellevue Bar, un cochet foisor privat si o Sala de consiliu. Desemnat de catre Uniunea Arhitectilor din Romania drept \\\\\\\' Cea mai buna restaurare a anului \\\\\\\', Carol Parc Hotel este de asemenea unul din cele doua hoteluri de lux din Europa de est, inclus in prestigioasa “Condé Nast Hot List: the 130 BEST hotels in the world.”

Participare: Intrare libera