Workshop - Puterea vindecatoare a hranei vii

Locul desfasurarii: Carol Parc Hotel

Organizator: Carol Parc Hotel

Workshop - Puterea vindecatoare a hranei vii

Workshop – PUTEREA VINDECATOAREA HRANEI VII cu Dr. Magda Cocan Bejenaru: Efectul stresului asupra sistemului endocrin

Alexandra Postelnicu: Puterea Hranei Vii si a gandirii pozitie in mentinerea sanatatii noastre.

Pe data de 26.01.2013, ne adresam femeii in mod special, pentru a discuta impreuna cu Dr. Magda Cocan Bejenaru, despre cum  sistemul nostru endocrin este zilnic supus influentelor negative si ce efecte lasa acestea asupra sanatatii noastre.

De asemenea, vom afla de la Alexandra Postelnicu, psiholog si nutritionist cu multa experienta in materie, ce modalitati ne stau la dispozitie pentru a combate si chiar preveni efectele negative ale stresului, cu ajutorul hranei vii si a gandirii pozitive.

Dupa partea "teoretica" trecem la treaba si impreuna vom "gati" ( fara foc, bineinteles ), un meniu gourmet de 5 stele, asa cum v-am obisnuit la Carol Parc Hotel , iar la final vom savura, in ambianta deosebita a restaurantului, propriile creatii culinare.

Va vom asigura o serie de retete de " Hrana vie", pentru a incerca si acasa ceea ce se numeste un stil de viata si nu o dieta. Mai mult, puteti cumpara ingredientele speciale folosite la prepararea meniului, precum vlastari, carti de specialitate si aparate pentru prepararea sucului de iarba.

Dupa curs va vom sta la dispozitie, prin intermediul e-mail-ului, cu orice fel de sfaturi pentru a garanta succesul vostru. 30% din incasari vor fi donate sectiei de gastro-enterologie a spitalului de urgenta Floreasca.Parteneri: ECuisine.ro ; El-dor Plant, Asociatia Pachamama, GoodFood

Confirmare pana la data: 26 ianuarie 2013

Participare: Taxa de participare