Seminar de diseminare proiect CALE pentru Regiunea Bucuresti-Ilfov

Locul desfasurarii: Sala „Eminescu” de la Hotel Caro din Bucuresti

Organizator: Fundația Casa de Meserii a Constructorilor

Fundația Casa de Meserii a Constructorilor, în parteneriat cu S.C. Tils România S.R.L., Camporlecchio Educational S.R.L., Casa Socială a Constructorilor; Formedil S.R.L., vă invită să participaţi la seminarul regional de promovare a proiectului CALITATE ÎN EDUCAŢIE – CALE, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 INVESTEŞTE ÎN OAMENI!

„Prin participarea la acest seminar veți obţine informaţii despre tendinţele de dezvoltare ale sectorului de construcţii, evoluţiile corelative ale pieţei muncii, precum şi date cantitative și calitative cu privire la procesele implicate în asigurarea calităţii formării profesionale continue (FPC) din sectorul abordat”, a afirmat Angela CRISTESCU, managerul acestui proiect.

În cadrul seminarului vor fi prezentate obiectivele, activitățile, rezultatele precum și oportunitățile oferite de acest proiect prin intermediul unor intervenții care vor viza printre altele:

1- rezultatele unor studii, cercetări şi analize pentru îmbunătăţirea FPC în cadrul sectorului de constructii,
2- analiza direcţiilor de dezvoltare a sectorului abordat
3- oportunităților de formare pentru specialiștii din sectorul abordat

Participarea este gratuită pentru reprezentantii grupului tinta, dar locurile sunt limitate, motiv pentru care va rugam sa confirmați participarea la urmatoarele date de contact.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să folosiți următoarele date de contact :

Cristina Petre
Coordonator activități
Casa de Meserii a Constructorilor
tel: 021.212.37.62/63/64; fax: 021.212.37.61;
e-mail: office@cmc.org.ro ;

Despre CASA DE MESERII A CONSTRUCTORILOR

Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor (CMC) este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit, cu activitate permanentă, înfiinţată în anul 2004 de către Casa Socială a Constructorilor împreună cu partenerii sociali (reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor relevante pentru sectorul construcţiilor).

Participare: Intrare libera