Peste 50 de companii va asteapta la Bucovina Construct si Imobiliare!

Suceava - 18 mai 2010

Comunicat tip General in Constructii

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, Consiliul Judetean Suceava, Prefectura Suceava, Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania si Asociatia Romana pentru Promovarea Constructiilor de Locuinte cu Tehnologii Rapide de Executie - APROCOR, organizeaza a XIII-a editie a targului national de constructii BUCOVINA CONSTRUCT SI IMOBILIARE SUCEAVA 2010.

Evenimentul, ce se va desfasura in perioada 20-24 mai 2010, la Shopping City Suceava, a reusit sa adune peste 50 de companii de profil, din peste 10 de judete ale tarii, devenind un targ de traditie pentru toti cei care activeaza in industria constructiilor.

Manifestarea, eveniment de referinta pentru industria de constructii, este specializată în materiale, maşini, instalaţii şi echipamente pentru construcţii, imobiliare şi servicii bancare, inclusiv oferte pentru “Prima Casă”.

Programul de vizitare al evenimentului va fi zilnic intre orele 10:00 - 19:00.

Pe data de 21 mai 2010, la City Gallery, din cadrul Shopping City Suceava, va avea loc Forumul Economic “Lemnul - un produs pentru dezvoltarea durabila a Bucovinei”, unde se vor dezbate urmatoarele teme: Noi tendinte in piata materialelor de constructii - Dl. Claudiu Georgescu -Preşedinte Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România; Se poate lemnul proteja la foc eficient şi pe toatǎ durata lui de viaţǎ?-Dl. Arh. Horia Nicolescu-Vicepreşedinte Asociaţia pentru Securitate la Incendiu; Acoperiri nanostructurate, ecologice, ignifuge şi autoigenizante-D-na Alexandra Pica şi Radita Gardu- Institutul de Cercetǎri pentru Acoperiri Avansate ICAA; Termoizolaţii din fibrǎ de lemn de tip Gutex-Dl. Lukacs Lehel-elek-Natural Paint; Prefabricate din lemn cu sistem de cuplare rapidǎ-Dl. Ing. Virgil Buturin; Case pe structrura de lemn tip Timber FRAME – Dl. Mihai Steiciuc – Preşedinte Moldsilva SA Suceava; Alte intervenţii susţinute de specialişti ai Consiliului Judeţean Suceava, Prefecturii Suceava, Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Inspectoratului de Stat în Construcţii Suceava, Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava şi Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava. Programul forumului va fi 09:30 – 15:00.

Despre CCIA Suceava

Pentru orice informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie la tel/fax 0230 216 833, 0230 521 506
Pentru mai multe informatii echipa de organizare va sta cu placere la dispozitie si la tel: 0230 216 833, 0230 521 506, 0230 520 099, 0740 354 737.
lucian@ccisv.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ccia-suceava/peste-50-de-companii-va-asteapta-la-bucovina-construct-si-imobiliare