Comunicate CCIA Suceava

Compania CCIA Suceava a emis 17 comunicate de presa

 • Camera de Comert si Industrie Suceava a lansat primul Birou Virtual din Regiunea Nord-Est

  Suceava - 7 septembrie 2010

  Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a lansat primul Birou Virtual din regiunea de Nord Est la sediul CCI SUCEAVA. Acesta este un nou serviciu oferit de CCI Suceava companiilor care doresc să îşi desfăşoare activitatea fără suportarea costurilor aferente unui birou standard.    comunicatul de presa

 • Peste 30 de companii va asteapta la Expo Casa Ambient 2010

  Suceava - 4 august 2010

  Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, organizeaza a III-a editie a targului national de constructii, amenajari interioare si exterioare EXPO CASA AMBIENT 2010.

  Evenimentul, ce se va desfasura in perioada 05-08 august 2010, la Shopping City Suceava, a reusit sa adune peste 30 de companii de profil, din peste 4 de judete ale tarii, devenind un targ de traditie pentru toti cei care activeaza in industria constructiilor si amenajarilor.
      comunicatul de presa

 • Redescopera placerea de a conduce, vizitand a IX-a editie a Salonului Auto Bucovina

  Suceava - 22 iunie 2010

  Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu Shopping City Suceava, va invita la cea de a IX-a editie a Salonului Auto Bucovina.

  INEDIT! Pe langa cele peste 55 de modele ale celor 20 de marci prezente in cadrul salonului, vizitatorii vor putea admira, in premiera la Salonul Auto Bucovina un monopost de Formula 1 - Renault R30, de 1000 CP.
      comunicatul de presa

 • Peste 50 de companii va asteapta la Bucovina Construct si Imobiliare!

  Suceava - 18 mai 2010

  Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, Consiliul Judetean Suceava, Prefectura Suceava, Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania si Asociatia Romana pentru Promovarea Constructiilor de Locuinte cu Tehnologii Rapide de Executie - APROCOR, organizeaza a XIII-a editie a targului national de constructii BUCOVINA CONSTRUCT SI IMOBILIARE SUCEAVA 2010.    comunicatul de presa

 • Redescopera placerea de a construi!

  Suceava - 22 aprilie 2010

  Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, organizeaza a XIII-a editie a targului national de constructii BUCOVINA CONSTRUCT 2010.

      comunicatul de presa

 • Cum sa devii un fermier modern?

  Suceava - 9 martie 2010

  Participand sau vizitand targul national de agricultura si industrie alimentara AGRO EXPO BUCOVINA, organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Consiliului Judetean Suceava si Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava, in perioada 19-21 martie 2010, in parcarea Shopping City Suceava, afli cele mai proaspete noutati din industria agro-alimentara.

      comunicatul de presa