FUNtastic Land - 7 iunie

Locul desfasurarii: Parcul Drumul Taberei

Organizator: Centrul Cultural European Sector 6

Aparatele de joacă gonflabile, instalate în Parcul Drumul Taberei, au atras săptămâna aceasta mii de copii care s-au bucurat de surpriza făcută de Centrul Cultural European Sector 6 şi Primarul Cristian Constantin Poteraş. În fiecare zi, mini orăşelul pentru copii „FUNtastic Land” este deschis până la ora 20.00. Copii se vor bucura de jucăriile gonflabile până pe 28 iunie.
Ca în fiecare weekend, Centrul Cultural European Sector 6 a pregătit un nou spectacol pentru cei mici şi nu numai. Duminică, 7 iunie, de la ora 11.00 şi până la 13.30, la Foişorul din Parcul Drumul Taberei, copiii care vor cânta, vor dansa sau vor spune poezii, vor primi cadouri şi jucării.
Seara se anunţă incendiară! De la ora 17.30 vor cânta: Lavinia, Lili Sandu, Montuga şi High Five. După ce în prima săptămână a evenimentului opt copii au câştigat, la tombola „FUNtastic Land”, mini scutere electrice, duminică, 7 iunie, vor continua surprizele. O nouă tombolă va trimite la munte 20 de copii însoţiţi de părinţii lor. Extragerea va avea loc la ora 20.30.
Cei care vor să cumpere jucării, dulciuri, hăinuţe, dar şi alte produse pentru copii au la dispoziţie căsuţele unde comercianţii au venit cu o ofertă variată de produse. “FUNtastic Land” este organizat în parteneriat cu o firmă specializată în evenimente de acest gen.Centrul Cultural European Sector 6

Despre CENTRUL CULTURAL EUROPEAN SECTOR 6


Biroul de presă al Centrului Cultural European Sector 6

Participare: Intrare libera