Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine, ed. a IV-a – conferinta A_BEST, in colaborare cu Teleperformance Romania

BUCURESTI - 28 septembrie 2020

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

Live site

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, organizeaza pe 14 octombrie 2020, de la ora 17.00, conferinta „Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed. a IV-a, in colaborare cu Teleperformance Romania. Cu aceasta ocazie, Jose Kombo, Employer Branding Ambassador Teleperformance Romania, va sustine o dezbatere interactiva, in special despre impactul si importanta limbilor straine in comunicare si CEX (Customer Experience).
Evenimentul va avea loc online si se adreseaza profesionistilor de resurse umane din multinationale si managerilor din companii.

Conferinta A_BEST

Conferinta A_BEST "Ascensiunea in business prin limbile straine" - ed. a IV-a

 „Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed. a IV-a, face parte dintr-o serie de evenimente organizate de A_BEST cu scopul de a promova importanta investitiilor in programe de training si cursuri de limbi straine, adaptate nevoilor concrete de invatare ale cursantilor din corporatii, in conformitate cu specificul mediului de afaceri din Romania.  

Aura Icodin, CEO & Founder A_BEST

In cadrul conferintei „Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed. a IV-a, reprezentantul Teleperformance Romania, Jose Kombo, va aborda urmatoarele subiecte:

-Cat de bine este cotata Romania atunci cand vorbim de abilitatile romanilor si interesul acestora de a se dezvolta in acest domeniu, mai ales in noul context socio-economic?

-Impactul si importanta limbilor straine in comunicare si CEX (Customer experience)

-Abilitatea candidatilor unei organizatii de a se autoevalua corect si impactul esecului.

„Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed. a IV-a, face parte dintr-o serie de evenimente organizate de A_BEST cu scopul de a promova importanta investitiilor in programe de training si cursuri de limbi straine, adaptate nevoilor concrete de invatare ale cursantilor din corporatii, in conformitate cu specificul mediului de afaceri din Romania. De exemplu, A_BEST a organizat trei editii ale evenimentului „Ascensiunea in mediul de business prin limba germana”, iar printre speakeri s-au numarat Magda Sandu, HR Manager PORSCHE Finance Group Romania (editia I), Diana Burhala, Learning & Knowledge Leader IBM Romania (editia a II-a), respectiv Bogdan Barbu, Head of Centralized Branch Operations RO – Unicredit Business Integrated Solutions Gmbh (editia a III-a).

Accesul la conferinta „Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed.  a IV-a, se face exclusiv pe baza invitatiei, in limita locurilor disponibile, si nu presupune nicio taxa de participare. Evenimentul va avea loc miercuri, 14 octombrie 2020, de la ora 17.00, live,  online, pe platforma Zoom.

Organizator: Centrul de Limbi Straine A_BEST

Partener principal: Teleperformance Romania

Parteneri comunicare: Camera de Comert Olandeza-Romana (NRCC), Dynamic Business Connections, Elite Business Women, Comunicatedepresa.ro

Parteneri:  undelucram.ro, Plurivox, Suciu – The Employment Law Firm, Anca Duse Photography.

Despre A_BEST

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST
A_BEST a fost infiintat in 2008 si este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania. A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; cursuri de limbi straine pentru copii; testari cu recunoastere internationala; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic. Pentru detalii, va invitam pe https://abest.ro/.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/ascensiunea-in-mediul-de-business-prin-limbile-straine-ed-a-iv-a-conferinta-a-best-in-colaborare-cu-teleperformance-romania1