Centrul de Limbi Straine A_BEST a lansat Blogul Poliglot

BUCURESTI - 8 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, HR

Blogul Poliglot A_BEST va ofera articole de interes general din sfera limbilor straine.

Blogul A_BEST se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si petreaca cateva clipe de relaxare asupra unor articole de interes general din sfera limbilor straine, fie prin informatii utile care pot fi aplicate imediat, fie prin „pastile de cultura” redactate intr-un stil umoristic.

Pentru o navigare mai usoară, blogul cuprinde mai multe categorii, fiecare bine determinate. Astfel, la secțiunea Top A_BEST puteti gasi o serie de top-uri realizate de trainerii nostri in urma experientelor de la cursuri: cele mai frecvente greseli, cele mai indragite sau cautate limbi straine, sintagme greu de tradus, cele mai eficiente metode de lucru etc.

La secțiunea Noutati A_BEST puteti afla cele mai noi oferte pe care le avem pentru clientii nostri - cursuri corporate si open, traduceri, evenimente mondene, conferinte etc.

Sectiunea Resurse utile se adreseaza tuturor celor interesati de metode noi de lucru cu o limba straină, tipuri de activitati si materiale utile in invatarea unei limbi straine. Echipa A_BEST va ofera raspunsuri si exemple concrete de exercitii sau teste care sa va imbunatateasca, respectiv evaluaze nivelul de limba straina.

In cazul in care doriti sa vizitati o tara straina, doriti sa aflati alte impresii despre o tară deja vizitata, sau pur si simplu sunteti curiosi cum e pe la altii... la sectiunea (De) pe alte meleaguri puteti citi lucruri interesante despre experientele echipei A_BEST in strainatate, despre obiceiuri si traditii, despre cum sa te comporti in relatiile cu strainii si multe alte lucruri utile.

La sectiunea Interviuri aveti ocazia sa cunoasteti o parte din echipa A_BEST si din clientii nostri. Astfel veți avea o imagine mai clara asupra activitatii noastre si asupra elementelor care ne diferentiaza de alte centre de limbi straine.

Nu in ultimul rand, daca sunteti interesati de oferta locurilor de muncă din afara tarii, vizitati sectiunea Job-uri in strainatate.

 

Despre A_BEST Interactiv

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.