Centrul de Limbi Straine A_BEST, reprezentant oficial al Meridian School of English, te trimite la cursuri de engleza pentru afaceri in Marea Britanie

BUCURESTI - 10 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Astazi, sa conduci o afacere de succes nu inseamna doar sa ai abilitati de lider, ci sa si poti comunica cu brio cu partenerii dintr-un mediu cultural diferit. Pentru aceasta, cunoasterea limbii engleze este esentiala. Se spune, pe buna dreptate, ca cel mai bine poti invata engleza atunci cand exersezi cu vorbitorii nativi, la ei “acasa”. In plus, daca ai ocazia sa intalnesti și oameni de afaceri britanici, atunci poti fi sigur ca oportunitatile de a te dezvolta profesional sunt tot mai mari.

Astazi, sa conduci o afacere de succes nu inseamna doar sa ai abilitati de lider, ci sa si poti comunica cu brio cu partenerii dintr-un mediu cultural diferit. Pentru aceasta, cunoasterea limbii engleze este esentiala. Se spune, pe buna dreptate, ca cel mai bine poti invata engleza atunci cand exersezi cu vorbitorii nativi, la ei “acasa”. In plus, daca ai ocazia sa intalnesti și oameni de afaceri britanici, atunci poti fi sigur ca oportunitatile de a te dezvolta profesional sunt tot mai mari.

Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera managerilor din companii posibilitatea de a invata limba engleza cu traineri nativi,  A_BEST fiind reprezentant al Meridian School of English – parte a Tellus Group Ltd, din Marea Britanie . Participantii pot alege sa studieze in oricare din cele doua orase in care centrul britanic isi desfasoara activitatea: Plymouth sau Portsmouth . Cursurile se adreseaza atat oamenilor de afaceri care au un program de lucru incarcat, cat si profesionistilor care au nevoie de o pregatire intensiva pentru achizitia limbii engleze, cu scopul de a-si imbunatati cunostintele de limba, in cel mai scurt timp posibil.

Centrul A_BEST, reprezentant oficial al Meridian School of English

Din 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST este reprezentant oficial al Meridian School of English – parte a Tellus Group Ltd, din Marea Britanie, pentru urmatoarele programe: English Language Training, Work Experience si English Language Scolarship.

Meridian School of English este un centru acreditat de British Council, una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant din Marea Britanie. De asemenea, Meridian School of English este parte a Tellus Group Ltd, o organizatie educationala ce se dezvolta rapid, dar si unul dintre cei mai mari furnizori de programe pentru locuri de munca din Marea Britanie.

Studiu intensiv, progres in mediul profesional

Centrul de Limbi Straine A_BEST recomanda programele de formare lingvistica pentru manageri sustinute de trainerii nativi de la Meridian School of English.  Acestea se adreseaza adultilor care cunosc engleza cel putin la un nivel mediu (B1, B2).

Cursurile pun accentul nu doar pe notiunile de baza ale limbii engleze, ci si pe participarea la workshop-uri, seminarii si jocuri de rol situationale. De asemenea, cursurile se desfasoara in grupuri mici, pentru eficientizarea metodei de predare. Astfel, un numar mai mic de cursanti permite fiecaruia sa se implice cat mai mult in cadrul sedintelor de pregatire, dar si sa participe in  mod eficient la schimburile interculturale. In plus, cursantii au oportunitatea sa socializeze cu oamenii de afaceri locali, inclusiv in cadrul business breakfast-urilor sau in timpul partidelor de golf organizate de Meridian School of English.

Cursantii vor avea la dispozitie facilitati de studiu excelente, care includ sali de curs cu dotari tehnice moderne, spatii de relaxare si zone de lucru cu internet wi-fi.

Programul de studiu este flexibil si reflecta nevoile si interesele participantilor. Cursantii pot studia engleza intensiv una sau doua saptamani, la finalul carora ei isi vor fi perfectionat  abilitatea de a comunica in engleza, pentru a putea progresa astfel in mediul profesional corporatist.

Cursantii care urmeaza programul de pregatire oferit de Centrul de Limbi Straine A_BEST prin intermediul partenerului sau, Meridian School of English, isi pot dezvolta atat abilitatile lingvistice, cat si increderea in sine, indispensabila pentru negocierea in relatiile de business. Pentru aceasta, participantii la cursuri vor fi incurajati sa realizeze simulari ale prezentarilor care au loc in cadrul intalnirilor de afaceri. De asemenea, vizitele culturale si discutiile cu profesionistii din mediul managerial local le vor deschide adultilor noi perspective.

Cursantii care aleg sa studieze in Portsmouth sau Plymouth vor avea ocazia sa viziteze doua orase deosebite. Plymouth este situat intr-unul dintre cele mai pitoresti porturi din sud-vestul Marii Britanii, iar Portsmouth, aflat la sud de Capitala, este renumit pentru industria navala si comert. 

Cum te poti inscrie la cursuri?

Centrul de Limbi Straine A_BEST  ii incurajeaza pe cei care lucreaza in mediul de afaceri sa isi imbunatateasca comunicarea in limba engleza prin participarea la cursurile care au loc in cadrul Meridian School of English. Pentru aceasta, viitorii cursanti trebuie sa depuna un CV si o Scrisoare de motivatie.

Cazarea se poate rezerva, in functie de preferinte, in sistem First Class, Business Class sau Standard, la hotel sau la host families.

Pentru o oferta completa, consultantii A_BEST va stau la dispozitie: office@abest.ro/ 0762.274.914.

DESPRE NOI:

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari LCCI; testari ECL; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice. Detalii: www.abest.ro

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1. cursuri de limbi straine
2. cursuri de limba romana pentru straini
3. testari LCCI
4. servicii de traducere
5. servicii de interpretariat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/centrul-de-limbi-straine-a-best-reprezentant-oficial-al-meridian-school-of-english-te-trimite-la-cursuri-de-engleza-pentru-afaceri-in-marea-britanie