Cursuri A_BEST de limbi străine prin metoda comunicativă: sesiunea martie - mai 2018

BUCURESTI - 13 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, HR, Cursuri

Live site

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de peste 9 ani pe piaţa de training corporate şi un portofoliu remarcabil de clienţi din Top 300, organizează o nouă sesiune de cursuri de limbi străine, în perioada martie - mai 2018, la sediul său din Piaţa Romană - Dorobanţi.

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de peste 9 ani pe piaţa de training corporate şi un portofoliu remarcabil de clienţi din Top 300, organizează o nouă sesiune de cursuri de limbi străine, în perioada martie - mai 2018, la sediul său din Piaţa Romană – Dorobanţi.

Înscrie-te la un curs de limba engleză, germană, portugheză, suedeză sau rusă şi învaţă o limbă străină cu ajutorul unei metode de predare interactive, bazată pe comunicare. Cursurile de limbi străine A_BEST sunt concepute pentru a te ajuta să îţi dezvolţi vocabularul şi să poţi comunica cu ușurință într-o limbă străină. Lecţiile sunt interactive şi pun accent pe dezvoltarea fluenţei pentru ca tu să asimilezi mai uşor limba străină pe care vrei să o studiezi.

Traineri cu o pregătire academică excelentă

La Centrul de Limbi Străine A_BEST vei interacţiona cu o echipa de traineri cu o excelentă pregătire academică şi cu experienţă în predarea limbilor străine pentru persoanele adulte. În cadrul şedinţelor de curs, trainerii A_BEST utilizează metoda de predare comunicativă, astfel încât să poţi folosi cunoştinţele acumulate la curs în viaţa de zi cu zi sau la serviciu. Se pune accent pe fluenţa cursanţilor, iar sesiunile de training se bazează pe comunicare: discuţii, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc.

Pe parcursul lecţiilor, trainerii îţi vor monitoriza progresul, cu ajutorul unor evaluări, şi îţi vor oferi sfaturi astfel încât să capeţi încredere în abilităţile tale de comunicare într-o limbă străină.

Materialele de studiu sunt dezvoltate intern de trainerii A_BEST şi sunt adaptate domeniilor din care provin cursanţii astfel încât aceştia să se poată regăsi în activităţile desfăşurate pe durata lecţiilor.

Înscrie-te la un curs de grupă marca A_BEST

Până pe 12 martie te poţi înscrie la cursurile de grupă (5 – 8 participanţi) organizate de A_BEST pentru următoarele limbi străine: engleză, germană, portugheză, suedeză şi rusă, cu începere din 28 martie 2018. Cursurile sunt organizate pentru diferite niveluri de studiu, conform CEF – Common European Framework (începător, începător plus, pre-intermediar, intermediar, intermediar plus). Cursurile au loc seara, de la ora 18.30, sau sâmbăta, de la ora 09.00 sau ora 12.00.

Calendarul cursurilor de limbi străine, sesiunea martie – mai 2018, poate fi accesat aici: http://abest.ro/ro/calendar-cursuri-a_best/.

Beneficiile cursurilor A_BEST

Dacă te înscrii la unul din cursurile pe care A_BEST le organizează în perioada martie – mai 2018, ai următoarele beneficii:

- metodă de predare interactivă (Communicative Language Teaching);

- orar flexibil: cursurile au loc seara, după programul de lucru, sau în weekend (sâmbăta);

- cursuri structurate pe diverse niveluri de limbă, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;

- grupe restrânse, cu 5 – 8 participanţi, pentru eficienţa predării;

- traineri cu vocaţie, acreditări internaţionale şi experienţă în predarea limbilor străine pentru persoanele adulte;

- este uşor să ajungi la cursuri: loc de desfăşurare ultracentral (zona Piaţa Romană – Dorobanţi, Str. General Ernest-Broşteanu, nr 15, corp A, sector 1, intersecţie cu Calea Dorobanţi, în spate la British Council şi Tucano Coffee);

- beneficiezi de un discount de 10% dacă te înscrii la curs cu un prieten/ coleg.

Înscrierile se fac la adresa de email office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762274914.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înființat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expați; testări LCCI; cursuri autorizate ANC; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice. Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.

Despre A_BEST Interactiv

SC A_BEST Interactiv SRL
office@abest.ro
0762274914