Cursuri A_BEST online de limbi straine: conectati de oriunde, cu o paleta larga de limbi straine, printre care chineza si rusa

BUCURESTI - 2 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Internet, HR, Cursuri

Live site

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, cu o experienta de 12 ani pe piata, anunta organizarea unei noi sesiuni de cursuri deschise de limbi straine, online, live, in sistem grupa (in perioada decembrie 2020 – februarie 2021). Inscrie-te la un curs de engleza, germana, spaniola, chineza sau rusa si iti poti mari sansele sa evoluezi pe scara profesionala mai rapid.

A_BEST

A_BEST

 Indiferent de locul in care ne aflam, comunicarea poate sa ne apropie, mai ales cand vorbim… aceeasi limba. Dezvoltarea unei noi abilitati, cum ar fi studiul unei limbi straine este o oportunitate care poate fi valorificata chiar si in aceasta perioada mai dificila, explorand resursele oferite de mediul virtual.  

Aura Icodin, CEO si fondatoarea Centrului de Limbi Straine A_BEST

Cursurile de limbi straine A_BEST sunt concepute pentru a te ajuta sa iti dezvolti vocabularul si sa poti comunica intr-o limba straina. Lectiile de curs sunt interactive si pun accent pe dezvoltarea fluentei, pentru ca tu sa asimilezi eficient  limba straina pe care vrei sa o studiezi.

Trainerii A_BEST adapteaza materialele de lucru domeniului in care activezi, astfel incat sa te poti regasi in activitatile predate in timpul lectiilor, fie ca este vorba de teme legate de mediul de afaceri, fie de subiecte din viata de zi cu zi. Mai mult decat atat, grupele au un numar restrans de participanti, pentru ca predarea sa fie cat mai eficienta, iar tu sa poti interactiona cu ceilalti colegi si, de ce nu, sa iti faci prieteni noi.

Pe parcursul lectiilor, trainerii iti vor monitoriza progresul, cu ajutorul unor evaluari, si iti vor oferi sfaturi astfel incat sa capeti incredere in abilitatile tale de comunicare in limba straina pe care vei alege sa o studiezi.

Indiferent de locul in care ne aflam, comunicarea poate sa ne apropie, mai ales cand vorbim… aceeasi limba. Dezvoltarea unei noi abilitati, cum ar fi studiul unei limbi straine este o oportunitate care poate fi valorificata chiar si in aceasta perioada mai dificila, explorand resursele oferite de mediul virtual.  De altfel, cursurile online nu reprezinta o noutate, ba chiar ele sunt o alternativa la abordarea clasica a studiului in sala de curs, care au avantajul ca pot fi accesate de cursanti din orice loc s-ar afla. In plus, trainerii A_BEST mentin gradul inalt de interactivitate a activitatilor de invatare, functiile platformelor online ajutand la acest lucru din punct de vedere didactic, prin posibilitatea de a partaja ecranul, de a utiliza tabla virtuala sau de a crea sondaje live, a declarat Aura Icodin, CEO si fondatoarea Centrului de Limbi Straine A_BEST.

Beneficiile cursurilor A_BEST:

Daca te inscrii la unul din cursurile live, online, pe care A_BEST le organizeaza in perioada decembrie 2020 – februarie 2021, ai urmatoarele beneficii:

metoda de predare interactiva (Communicative Language Teaching);orar flexibil: cursurile au loc seara, dupa programul de lucru, sau in weekend (sambata);cursuri structurate pe diverse niveluri de limba, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;grupe restranse, pentru eficienta predarii;derulare live, online, pe Zoom, pentru siguranta tuturor, in contextual actual, si pentru utilizarea tehnologiei la maximum in procesul de predare, in beneficiul direct, imediat, al cursantilor;traineri cu vocatie, acreditari internationale si experienta in predarea limbilor straine pentru persoanele adulte;testarea initiala si materialele de curs in format digital - gratuite. 

Este important de stiut si faptul ca plata se poate efectua si in rate egale (prima rata se achita inainte de inceperea cursului, iar a doua – pe parcursul derularii cursului, conform contractului). In cazul in care se opteaza pentru plata integrala, inainte de inceperea cursului, se aplica un discount de 10%.

Totodata, se acorda 5% discount in cazul a cel putin 2 participanti din cadrul aceleiasi firme/ in cazul a cel putin 2 persoane fizice care se cunosc si hotarasc sa studieze impreuna.

Calendarele cursurilor online A_BEST de limbi straine, sesiunea decembrie 2020 – ianuarie 2021, pot fi accesate aici: 

-       cursuri A_BEST deschise, online, live, de limba engleza, in sistem grupa: https://abest.ro/ro/cursuri-de-limba-engleza/

-       cursuri A_BEST deschise, online, live, de limba germana, in sistem grupa: https://abest.ro/ro/cursuri-de-limba-germana/

-       cursuri A_BEST deschise, online, live, de limba spaniola, in sistem grupa: https://abest.ro/ro/cursuri-de-limba-spaniola/

-       cursuri A_BEST deschise, online, live, de limba rusa, in sistem grupa: https://abest.ro/ro/cursuri-de-limba-rusa/

-       cursuri A_BEST deschise, online, live, de limba chineza, in sistem grupa: https://abest.ro/ro/cursuri-de-limba-chineza/

Inscrierile se fac la adresa de email office@abest.ro sau la numarul de telefon 0762 274 914.

Despre A_BEST

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

A_BEST a fost infiintat in 2008 si este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Bucuresti, Romania. A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; cursuri de limbi straine pentru copii; testari cu recunoastere internationala; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.
Echipa A_BEST organizeaza cursuri de limbi straine si de limba romana pentru expati, iar din portofoliul nostru de clienti fac parte peste 250 de companii multinationale, din domenii precum IT, telecomunicatii, banking, asigurari, pharma, FMCG, transporturi si logistica. De asemenea, portofoliul A_BEST este format din 10 limbi straine si detinem o acreditare nationala si trei acreditari internationale. A_BEST este si prima companie locala care a obtinut certificarea Sistemului de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001:2015, in urma auditului realizat de compania TÜV SÜD Management Service GmbH, organizatie germana de certificare de terta parte.
Pentru detalii, va invitam pe http://abest.ro/.