Eveniment aniversar: 11.11.2019 – 11 ani de activitate a Centrului de Limbi Străine A_BEST

BUCURESTI - 14 noiembrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Internet, HR

Live site

11.11.2019 – 11 ani de activitate a Centrului de Limbi Străine A_BEST. A_BEST (http://abest.ro/ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din România, cu un portofoliu remarcabil de clienţi din Top 300, a sărbătorit 11 ani de activitate la Tucano Coffee Madagascar - Afi, un spațiu cu o atmosferă caldă și energie pozitivă, care i-a introdus pe invitați în filozofia Love.Peace.Coffee.

Eveniment aniversar: 11.11.2019 – 11 ani de activitate a Centrului de Limbi Străine A_BEST

Eveniment aniversar: 11.11.2019 – 11 ani de activitate a Centrului de Limbi Străine A_BEST

11.11.2019 – 11 ani de activitate a Centrului de Limbi Străine A_BEST. A_BEST (http://abest.ro/ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din România, cu un portofoliu remarcabil de clienţi din Top 300, a sărbătorit 11 ani de activitate la Tucano Coffee Madagascar - Afi, un spațiu cu o atmosferă caldă și energie pozitivă, care i-a introdus pe invitați în filozofia Love.Peace.Coffee.

La evenimentul organizat de Centrul de Limbi Străine A_BEST, în parteneriat cu British Romanian Chamber of Commerce and Industry (BRCC), au participat clienți, parteneri și colaboratori A_BEST, precum și antreprenori și membri BRCC, locația fiind rezervată în exclusivitate pentru aceștia.

Oaspeții A_BEST nu numai că s-au delectat cu cea mai bună cafea, cu cel mai fin prosecco și cele mai delicioase deserturi, ci au avut ocazia să participe și la schimburi de experiență într-un cadru relaxat de business networking. Totodată, cu toții s-au bucurat și de o tombolă cu premii diverse, oferite cu generozitate de partenerii evenimentului.

Pentru a marca aniversarea celor 11 ani de activitate pe piața de training lingvistic, evenimentul A_BEST a inclus și un moment surpriză, și anume lansarea Asociației A_BEST Teachers’ Club, un proiect dedicat sprijinirii cadrelor didactice din mediul pre-universitar, prin oferirea de training și suport profesional.

 “A_BEST Teachers’ Club este o organizație non-profit înființată cu scopul de a contribui la dezvoltarea sectorului educației prin îmbunătățirea abilităților profesionale ale profesorilor și ale trainerilor din România. Vom promova educația continuă în rândul profesorilor și a trainerilor, în special prin organizarea de programe de instruire și de pregătire practică, pentru dezvoltarea abilităților de predare, de relaționare cu elevii și cursanții, de înțelegere a nevoilor cursanților pentru atingerea obiectivelor de învățare. Vom organiza, totodată, și conferințe, ateliere de lucru și scoli de vară pentru profesori și traineri”, a declarat Aura Icodin, Fondator și CEO, Centrul de Limbi Străine A_BEST.

11 ani de activitate A_BEST, în cifre

Pe parcursul celor 11 ani de activitate, A_BEST a organizat proiecte de training în aria limbilor străine pentru peste 250 de companii (din Bucureşti şi din ţară), 70% dintre acestea fiind din Top 300, din domenii precum IT, Telecomunicaţii, Banking, Asigurări, Pharma, FMCG, Transport şi Logistică. Echipa A_BEST are la acest moment un portofoliu de 10 limbi străine și derulează proiecte de cursuri de limbi străine în Bucureşti şi alte 3 oraşe din ţară (Timişoara, Cluj, Braşov), cu o echipă dinamică, formată din peste 30 de lingviști. 

Principalele companii care investesc în cursuri de limbi străine sunt cele cu capital străin, care sunt interesate de cursuri de limba engleză, germană sau franceză. În perioada 2014 – 2018, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut peste 6500 de cursanți corporate, activitatea echipei de traineri însumând în perioada menționată anterior un număr de peste 45000 de ore de curs predate. Pentru anul în curs, se estimează un număr total de 8000 de ore de cursuri corporate.

Cursanţii A_BEST sunt angajaţi ai companiilor multinaţionale, în general tineri, între 25 – 35 de ani, dar şi angajaţi cu funcţii de conducere (top şi middle management), care doresc să înveţe cel puţin o limbă străină, pentru a putea interacţiona cu partenerii de afaceri din alte țări. Totodată, printre cursanţii A_BEST se numără şi expaţii din companii sau ambasade, care doresc să înveţe limba română pentru a putea comunica atât în interes de serviciu, cât şi în viaţa privată. Aceștia provin de pe 4 continente, şi anume Europa, Asia, America de Sud şi America de Nord. De remarcat este faptul că aproximativ 75% dintre aceștia ocupă funcții de top în companiile multinaționale cu prezență locală (CEOs, CFOs, Country Managers etc).

Pe lângă cursurile corporate de limbi străine, A_BEST mai oferă: cursuri în sistem deschis, pentru adulți, cursuri pentru adolescenți și copii (prin Divizia A_BEST Kids&Teens), servicii de traducere, servicii de audit lingvistic.

Pentru anul 2019, Centrul de Limbi Străine A_BEST estimează o cifră de afaceri de aproximativ 300.000 euro net, iar pentru anul 2020 managementul companiei își propune o creștere a acesteia cu minim 20%.

Galerie foto și parteneri eveniment

O galerie foto de la evenimentul aniversar A_BEST din 11 noiembrie 2019 poate fi accesată aici: https://business.facebook.com/pg/abest.centre/photos/?tab=album&album_id=3084156041601161

Parteneri eveniment: Tucano Coffee - Afi, British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), A_Best Business Lounge, ELITE Business Women, Editura Oxford - Niculescu, Lady Prosecco, eClipa.studio, ONE Production Media & Events, Safety First.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

 A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulație internaţională; sejururi lingvistice. Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.

Despre A_BEST

SC A_BEST Interactiv SRL

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/centrul-de-limbi-straine-a-best-interactiv/eveniment-aniversar-11-11-2019-11-ani-de-activitate-a-centrului-de-limbi-straine-a-best